En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin canım inşaallah çabucak öğrenir:)Maşaallah akıllı her şeyi algılıyor bence çabuk öğrenir:)
Kendisi de bez istemiyor ama gel gelelim kakası. Çişi gelince tuvalete yapmıyor alıştırma maksatlı bezsiz gezmesine izin veriyorum gün içinde ama altına yapıyor ama bezi tamamen hayatından çıkarınca mecbur yapacak umarım çabucak öğrenir :dua:

Kendisi de bez istemiyor ama gel gelelim kakası. Çişi gelince tuvalete yapmıyor alıştırma maksatlı bezsiz gezmesine izin veriyorum gün içinde ama altına yapıyor ama bezi tamamen hayatından çıkarınca mecbur yapacak umarım çabucak öğrenir :dua:
Canım zaten hemen alışması mümkün değil başlarda 3-5 yapacak sonra alışacak.Biraz sabırlı olacaksın;)

Ne kadar kaç aylık şuan ?

Yazı mı bekleseydin ☺️

Kaç yaşında canım

Yazın şortla gezdiği için her yer daha çok batar diye taytlı gezerken tutar yerlere dökülmez diye şimdiden başlayacağız bu süreç ne kadar uzar bilmiyorm ama 🤔
Kısa sürüyor inşallah öyle olur zaten iki kere geldiğinde gitti mi bakmışsın hep söylüyor

Ama oyuna dalıp altına kaçırdığı da olur illaki hoş görmek lazım :))

Değil mi halılar toparlansa kapılar açılsa:KK45:
Aynen, yıkananların kuruma derdi yok. Apartmanda yaşanılmıyorsa, bahçede bile rahat rahat altına kaçırırsa da sıkıntı olmaz. Malûm, sabır işi tuvalet eğitimi.😁

3 yaşına girecek Nisan 28 de canım
Bizde baslamadik ama geldiğinde yaptığında bana bezini gösteriyor daha öncesinde ağlıyordu wc ye girmek için bana zor geldi halı kilim uğraşmak çalışmadım :olamaz:

Yazın şortla gezdiği için her yer daha çok batar diye taytlı gezerken tutar yerlere dökülmez diye şimdiden başlayacağız bu süreç ne kadar uzar bilmiyorm ama 🤔
Allah sabır versin şimdiden ve kolay gelsin canım 🤣

Kısa sürüyor inşallah öyle olur zaten iki kere geldiğinde gitti mi bakmışsın hep söylüyor

Ama oyuna dalıp altına kaçırdığı da olur illaki hoş görmek lazım :))
İnşallah canım yaa bu sabah parka çıkarken bez istemedi kakası gelmiş tuvalete gidelim diyorum istemiyor yaptı altına :D birde taksit taksit bi kere de değil bol bol çamaşır yıkayacağız sanırım

Back