Hee iyi bari ya çok sağol canımHayır yarın alabilirsin :)
Çok oldu 22:15 te uyudilar sanki en son kız su istedi verdim o zamandan beri uyuyor büyükler daha önce uyudu :))Uyudumu seninkiler
Kesintisiz uyuycaklar mi şimdi benimkiler tekrar uyanıyor mutlakaÇok oldu 22:15 te uyudilar sanki en son kız su istedi verdim o zamandan beri uyuyor büyükler daha önce uyudu :))
Kız su içmeye kalkıyor bazen bir bazen iki kere diğerleri sabaha kadar kalkmaz yerinden :))Kesintisiz uyuycaklar mi şimdi benimkiler tekrar uyanıyor mutlaka
Coşalım,coşturalımBunlarda iş yok yaaaa kimse benim gibi boş konuşup sayfa dolduramiyor
Şansı bol olsun canımınAynen tarifte gelditerelelli34 yapmış atmış :))
Maşallah benimkilerde süt istiyor yatıyor tekrarKız su içmeye kalkıyor bazen bir bazen iki kere diğerleri sabaha kadar kalkmaz yerinden :))
Amin :))Şansı bol olsun canımın
Nasıl alisirsa öyle gidiyor benim komşunun kızı ergenliğe girdiğinde bile geceleri biberonla süt iciyorduMaşallah benimkilerde süt istiyor yatıyor tekrar
HahahaNasıl alisirsa öyle gidiyor benim komşunun kızı ergenliğe girdiğinde bile geceleri biberonla süt iciyordu
İyi geceler :)Darisi bizimkilere olsun, iyi geceler kizlar❤
Hoşgeldin canımCoşalım,coşturalım
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
İcsinler iyi hoş da gündüz icsinker gece kalk ısıt zor gelir kız insanaHahahaanaokuluna başlayana kadar içecek herhalde benimkilerde
Hiç sorma bide sabah yedide kalkıyorum okul icinİcsinler iyi hoş da gündüz icsinker gece kalk ısıt zor gelir kız insana
İşte benim o avantaj var okul yakın birde araba ile gittiğim için 8 de kalkmam yetiyor sabah uemezlerse tost yapıp okula koyuyorum o zaman da 8:30 da kalkmam yetiyorHiç sorma bide sabah yedide kalkıyorum okul icin
Bizim de yakın da sabahçı bizim tam gün değil senin o güzel 8 beş kala ders başlıyor bizimİşte benim o avantaj var okul yakın birde araba ile gittiğim için 8 de kalkmam yetiyor sabah uemezlerse tost yapıp okula koyuyorum o zaman da 8:30 da kalkmam yetiyor