Oo ikinci evre iyi uzak organlara sicramadi ise çok güzel inşallah şifası çabuk olur.Kaçıncı evrede fark edildi. Bizim ki 2.evrenin başı. Lenflere sıçramış onlarda mide ile alındı şükür
Rabbim şifa versin inşaAllahSizin ne kanseri idi
Hadi bakalım bende zor karar verdim değişik birşey mi yapsam diye ama gene klasiklerden birşey seçtimDaha önce görmüştüm ama yoamadim YouTube 3 farklı kişi yapmış yapan çok değil ama bilinen bişey demek ki başkası da sormuş ben bilmiyordum yeni tanışmıştım kendisi ile
İnşaallah canım. Malesef bu hastalık sinsi bir şekilde içeriye işliyor. Rabbim korusunOo ikinci evre iyi uzak organlara sicramadi ise çok güzel inşallah şifası çabuk olur.
Bizim dördüncü evre idi ogrendigimizde karaciğer ve akciğere metastaz vardı.
Amin canım, şimdi nasıl kayınvaliden. Kaçıncı evrede farkedilmişti.?Rabbim şifa versin inşaAllah
Benim kayınvalidemde mide kanseriydi midesinin tamamı alınmıştı..
Klasik sıradışı hiç farketmiyor her kategoride sürpriz oluyor baksana :))Hadi bakalım bende zor karar verdim değişik birşey mi yapsam diye ama gene klasiklerden birşey seçtim
Maalesef canım ama dedim ya ömrün varsa valla oluyor bizim bir tanıdık 15 sene önce bağırsak kanseri oldu fazla yaşamaz dediler maşallah hala yaşıyor nuksetmedi.İnşaallah canım. Malesef bu hastalık sinsi bir şekilde içeriye işliyor. Rabbim korusun
Hiç sorma :))Klasik sıradışı hiç farketmiyor her kategoride sürpriz oluyor baksana :))
Öyle tabiki, vadesi dolan gidiyor. Allah saglık sıhhat versin, maşallah diyelimMaalesef canım ama dedim ya ömrün varsa valla oluyor bizim bir tanıdık 15 sene önce bağırsak kanseri oldu fazla yaşamaz dediler maşallah hala yaşıyor nuksetmedi.
Amin canım Allah herşeyin hayırlısını versin ömründe ,ölümünde ..Öyle tabiki, vadesi dolan gidiyor. Allah saglık sıhhat versin, maşallah diyelim
AminAmin canım Allah herşeyin hayırlısını versin ömründe ,ölümünde ..
O kadar iyiyiz yabancı gelmiyor bize site
Ben hâlâ kendi mesajlarımı alıntılayıp sonra siliyorum
Daha bunun oylmasi varŞu an 15 bin görüntülemede 200bin biraz zor sanki
Kac aylık hamilesin canım senn
5 aylık olduk :)Kac aylık hamilesin canım senn
Maşallah cantanem yaaa5
5 aylık olduk :)
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin.iyi geceler sana canım5
5 aylık olduk :)