Ben çok sevdim bu ifade işini gayetde duygularımı gösterebiliyorumİfadelerde sayılıyormuş beğenide Evvab ifade yapınca farkettim
Öğlen öyle değildi sonra değişmiş bende farkettimİfadelerde sayılıyormuş beğenide Evvab ifade yapınca farkettim
Hahaha sagolasin, yeni kankim mrs. pandaPandanı sevsinler
Ben beğeniden sayılmıyor diye yapmaktan vazgeçmiştim ama sayılıyormuşBen çok sevdim bu ifade işini gayetde duygularımı gösterebiliyorum
Tamam o zaman anneye git sen yaza
Aa o nasil oluyor, hangi telefonlarda var o ozellik aceba
Daha iyi oldu böyleÖğlen öyle değildi sonra değişmiş bende farkettim
Benim telefonda parmak iziyle aciliyor dedim belki bir umut bende de vardir o ozellik, gerci ne yapcaksam ,ben beni hatirla yaptim sifre girmiyorum. Merak isteiPhone da var Canım
J2de yokmuduriPhone da var Canım
Bende de var parmak izi wp falan parmak iziyle açılıyor, kimse bakamaz yazdıklarımaBenim telefonda parmak iziyle aciliyor dedim belki bir umut bende de vardir o ozellik, gerci ne yapcaksam ,ben beni hatirla yaptim sifre girmiyorum. Merak iste
Bu msj hem komik hem beğendim ne yapayım ifadesiniSagol gul bahcem
Iphone sevmiyorum ama bazi ozelliklerini merak ediyorum cidden, benim telefonlarin ozellikleriyle pek aram yok kurcalamiyorum. Bu telefonu aldim 2.5ay kullandim yeni fark ettim parmak izi oldugunu,10 gundur kullaniyorum daha parmak iziniBende de var parmak izi wp falan parmak iziyle açılıyor, kimse bakamaz yazdıklarıma
Benim telefonda parmak iziyle aciliyor dedim belki bir umut bende de vardir o ozellik, gerci ne yapcaksam ,ben beni hatirla yaptim sifre girmiyorum. Merak iste
Ay ben dumduz begenim geciyorum, ifade birakmak aklima gelmiyor. Sen nasil istersenBu msj hem komik hem beğendim ne yapayım ifadesini
Bak arada kaldım şimdi