Devam30 sn beklemeye devam mı
Bizde köydeyiz bahçeyi temizledik damlama topladıkEvet canım eşimin ailesi hayvancılıkla uğraşıyorlar köyde bizde geliyoruz hafta sonları yazın daha güzel oluyor şimdi çok soğuk
Heryer yeşillenmedi tabi ki canım bu otlar yaz kış var bu bahçede ısırganlar dolu ağaçlar kuru daha Nisan da yeşillenir ağaçlar çiçek açar anca bu yıl kış uzun sürdüAma yeni bi resim değil demi hertaraf yeşillenmedi demibu arada çoook tatlııı
köyler güzel yaa şehirden sıkılınca kaçıyoruz köyeBizde köydeyiz bahçeyi temizledik damlama topladık
Aynen kuzum insan kendini bile daha doğal hissediyor :)Heryer yeşillenmedi tabi ki canım bu otlar yaz kış var bu bahçede ısırganlar dolu ağaçlar kuru daha Nisan da yeşillenir ağaçlar çiçek açar anca bu yıl kış uzun sürdü
köyler güzel yaa şehirden sıkılınca kaçıyoruz köye
Ben görüyorum :)Kep ve kelebek var bende görmüyomusun , görünmüyomu yoksaaa
Senin de görünüyor :)Lilimam bende yaptım görünüyor mu
Kime hediye olacak ben görmedim yazdığını hoplayan smile
İlk sayfalara yazdı canım:) İsim vermedi, 200.000i geçerse hediye de ona göre olacak yazmıştıKime hediye olacak ben görmedim yazdığını hoplayan smile
Fakirlere prolukİlk sayfalara yazdı canım:) İsim vermedi, 200.000i geçerse hediye de ona göre olacak yazmıştı
Yani:) Pro olmayan herkes katılsın yarışmayaFakirlere proluk
Zaten bir kere katılınca alışkanlık yapıyor galibaYani:) Pro olmayan herkes katılsın yarışmaya
Aynen 1 kere katılan bağımlı oluyorZaten bir kere katılınca alışkanlık yapıyor galiba
Heyecanı bol ama,kabul edelimAynen 1 kere katılan bağımlı oluyor
Benim heyecanım yatıştı azıcık:) İlk katıldığım zamanlarda en üst seviyedeydiHeyecanı bol ama,kabul edelim
Ben daha tazeciğim de ondanBenim heyecanım yatıştı azıcık:) İlk katıldığım zamanlarda en üst seviyedeydi
2.mi olacak senin:)Ben daha tazeciğim de ondan
Kısmetse evet :))2.mi olacak senin:)
Sende heyecan tavandır o zamanKısmetse evet :))