- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
S Sabr-Sukur-Dua aklımdan geçtin beğeni geldi o an
Ben alıştım çok iyi oldu böyleBen alisamadm buranin yeni haline ama gorunen o ki sizde alisamissiniz sayfalar dolmamis
Dogru :)Sen gizlisin görünmüyorsun:)
Sole bakalimYok görmedim ama bişey söyleyeceğim
Cook tatlılar
Nasıl sokuluyorlar annesine benim oğlan deliriyor onlar için çok seviyor yumuşacıkCook tatlılar
yaaa ne güzel sizin mi doğa ile iç içesiniz gercektenNasıl sokuluyorlar annesine benim oğlan deliriyor onlar için çok seviyor yumuşacık ❤
Evet canım eşimin ailesi hayvancılıkla uğraşıyorlar köyde bizde geliyoruz hafta sonları yazın daha güzel oluyor şimdi çok soğukyaaa ne güzel sizin mi doğa ile iç içesiniz gercekten
Nasıl bir çözüm canım :))))Bizim takımın simgesi kelebekti güncellemeyle kelebek kep herşey gitti hatta burda madalya kazananlarında gittiya gelene kadar çözüm buldumZipzip- nasıl ama
Ama yeni bi resim değil demi hertaraf yeşillenmedi demi
Yazın daha keyifli olur şimdi sehirler bile buz gibi oralar daha soguktur,Evet canım eşimin ailesi hayvancılıkla uğraşıyorlar köyde bizde geliyoruz hafta sonları yazın daha güzel oluyor şimdi çok soğuk
Kep ve kelebek var bende görmüyomusun , görünmüyomu yoksaaaNasıl bir çözüm canım :))))
Görmüyorum canım belki uygulamadan girsem görünür :))Kep ve kelebek var bende görmüyomusun , görünmüyomu yoksaaa
Aaaa harbimi çok sinir oldum şimdiiii ama bende direkt google den giriyorum.Görmüyorum canım belki uygulamadan girsem görünür :))
Sadece iki tane işaret var ama ben göremiyorum :)
Bende görünmüyordur belki canım soralım diğerlerinde görünmüyordur belkiAaaa harbimi çok sinir oldum şimdiiii ama bende direkt google den giriyorum.