- 21 Kasım 2017
- 27.636
- 121.084
Sonunculuğu paylaşacağız yani pekiiiiiiBen o anlamda yazmadım onu, sunum İçin kendine arkadaş buldun
Zaten demişti nevoş, daha beni tanımıyorsunuz diye ama biz bilememişiz meğerBundan sonra siz beni görün diyorsun
Ben şaşırmadımZaten demişti nevoş, daha beni tanımıyorsunuz diye ama biz bilememişiz meğer
Eveet sana oy vermiştim farketmiştim milkalar rulokatlarDespacito pasta yapmıştım, fiyat çıkaramam ama hayatım boyunca yaptığım en pahalı tarifti
KK beni sevmiyor, seni değilSonunculuğu paylaşacağız yani pekiiiiii
Sorma takmaktan erkenden öleceğim ben yasoNasipten öte köy yok canım. Taka taka kendine zarar verirsin.
Kesfedememis halin buysaDur daha ben de yeni keşfediyorum
BiliyomBen şaşırmadım
Bizde seni yerizSenin yerim yaa canim perişkom, kuzuşumla koruyun kendinizi
Yani sunum yönümü yeni keşfediyorum diyelim hani günlük hayatta böyle pek sunumcu bir tip değilim aslındaKesfedememis halin buysa
Evet Kürk Mantosuz Madonna ve sen bu luzır yarışmacının müdavimiydiniz.Eveet sana oy vermiştim farketmiştim milkalar rulokatlar
Bence en güzellerden biri ama işte…KK beni sevmiyor, seni değil
Antin kuntin isim yüzünden yine çok rahatım ve sıralamayı görmem diye düşünüyorum
Begeniyorum senin tarzını ben bana yakın geliyorEvet Kürk Mantosuz Madonna ve sen bu luzır yarışmacının müdavimiydiniz.
Sen ya sunumdan ya da tariften kaçırıyorsunKK beni sevmiyor, seni değil
Antin kuntin isim yüzünden yine çok rahatım ve sıralamayı görmem diye düşünüyorum
Ben çok beğendim valla gayet başarılıYani sunum yönümü yeni keşfediyorum diyelim hani günlük hayatta böyle pek sunumcu bir tip değilim aslında
Teşekkür ederiiimBen çok beğendim valla gayet başarılı
Bu sefer de tariften kaçıracağım, bunun farkında olarak katıldımSen ya sunumdan ya da tariften kaçırıyorsun
Sunum için daha ne yapacak yavSen ya sunumdan ya da tariften kaçırıyorsun
Tarifin adı için söyledi, Nevoşla aynı düşünüyoruz benceSunum için daha ne yapacak yav