Poşette azicik var on liraAktara gitmiyorum ki canım, nette görmüştüm ama pahalıydı
Kokoşluğun dibini de sıyırdın mı tamamdırBende alıp tatlımın her yerine dökeyim.Üstüne sim yanlara portakal koydum mu tamamdır
Kırmızı bir örtü sereyimKokoşluğun dibini de sıyırdın mı tamamdır
Ağanın eli tutulmaz Nevoş
Biliyorum canım. Netten araştırmıştım, hatta şimdi de baktım. 50 gr 28, 100 gr 45 lira.Kahve yani suyun içine de atıyorlar yasom
Çubuk tarçın gül fıstık ve yıldız anasona 75 lira verdim Nevoş içime oturdu
Zenginin hali de bir başka oluyor yahu, aldığı sunumluğu fotoğraflamayı unutuyor böyleÇubuk tarçın gül fıstık ve yıldız anasona 75 lira verdim Nevoş içime oturdu
Sunumda da yıldız anasonu unuttum
Allahım artık çok fakirizBiliyorum canım. Netten araştırmıştım, hatta şimdi de baktım. 50 gr 28, 100 gr 45 lira.
Kargo parası hariç tabi
Artık naparım onunla bilmiyorum bi dahaki sunumaZenginin hali de bir başka oluyor yahu, aldığı sunumluğu fotoğraflamayı unutuyor böyle
Bana bir şeyi hatırlattınArtık naparım onunla bilmiyorum bi dahaki sunuma
Fıstıkzade künefe ile yarışmaya katılacaktım Pınar’ın haftalık kategorisinde. Künefe tepsileri, özel künefe peyniri, Antep fıstığı bilmem nesi derken 200 civarı harcamıştım.Ney nolur söyle
Fıstıkzade künefe ile yarışmaya katılacaktım Pınar’ın haftalık kategorisinde. Künefe tepsileri, özel künefe peyniri, Antep fıstığı bilmem nesi derken 200 civarı harcamıştım.
Sonuç, yine hüsran
Unuttum vallahi öyle bi unutmuşum ki hem de daha demin aklıma geldiNasıl unutursun
Bilemem
Bende mi öyle olcam
Bir de etikete adımı yazmayı unutmuşum bir de o kağıdı onun için hazırladım güyaNeyse bunları sakla daha çok lazım olacaklar