Güzel olacakSağol nevoşum,her tatlı da farklı duracak eminimyememek için zor duruyorum
Maşınga nedir?Sende haklısın yasom, eve maşınga kurmak lazım
Yarısını da erimiş çikolataya bandırPortakalı ince dilimle, yağlı kağıt arasında peteğin üstüne diz,iki günde kurusun. Sonra ye sunum yap kahve yanina
Haaa tamam onun için kendimiz için ne bileyim bi etkinlik falan sandım sosyalim kirazimPortakalı ince dilimle, yağlı kağıt arasında peteğin üstüne diz,iki günde kurusun. Sonra ye sunum yap kahve yanina
Fırınlı odun sobaları var ya yasom,biz maşınga derizdeMaşınga nedir?
Zavallı portakal elimizde neler çektiAynen al sana enfestoo
Evet etkinlik haline dondu bi nebze şekerparemHaaa tamam onun için kendimiz için ne bileyim bi etkinlik falan sandım sosyalim kirazim
Kuzine gibi yani, bir şey daha öğrenmiş oldumFırınlı odun sobaları var ya yasom,biz maşınga derizde
Her türlü gideri varZavallı portakal elimizde neler çekti
Kuzine zatenKuzine gibi yani, bir şey daha öğrenmiş oldum
Evet evet kuzine gibi yasom,başka ne deniyor bilmiyorumKuzine gibi yani, bir şey daha öğrenmiş oldum
Hahaha biraz öyle olmuş en güzeli sık suyunu iç oh misssZavallı portakal elimizde neler çekti
Aynen öyle olmuş ben fransız kaldım yeni gördümEvet etkinlik haline dondu bi nebze şekerparem
Hepimiz sunumlarda kullanmak üzere yarışa girdik de ondan böyle olduHahaha biraz öyle olmuş en güzeli sık suyunu iç oh misss
Aynen öyle olmuş ben fransız kaldım yeni gördüm
Deneyim bakayım bende
Aaaa bak hele bak anaaaammmHepimiz sunumlarda kullanmak üzere yarışa girdik de ondan böyle oldu
Ben girmedimHepimiz sunumlarda kullanmak üzere yarışa girdik de ondan böyle oldu
Kudurma kız, kurutAaaa bak hele bak anaaaammm
Hemen kuduruyorum bende
Senin bakırların varBen girmedim