- 14 Haziran 2019
- 13.317
- 47.067
Gercekten yaa cok yaratıcılarLimon da güzel olur hanımlar neler neler yapıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten yaa cok yaratıcılarLimon da güzel olur hanımlar neler neler yapıyorlar
Ben yaptım 3 tanede mandalina koydumAynen abla bırazdan portakallarımı dılimleyp koyacagım bakalım bende kalorıfere
Çok güzel bir haber çok sevindim atlattınız artık çok şükür
Çok teşekkür ederim ikinize de ,aminÇok şükür canım, Rabbim bir daha göstermesin
Kolay gelsinTarifimi yapıyorum
Sağ olasın canım, soğusun çekime başlayacağım inşallahÇok teşekkür ederim ikinize de ,amin
Kolay gelsin
Mandalinam yokmus baktımda abla sı dılık portakalla ıdare edecegım kk da kurutma çılgınlıgı basladıBen yaptım 3 tanede mandalina koydum
Kolay gelsın yasomSağ olasın canım, soğusun çekime başlayacağım inşallah
Atlattınız neysekiÇok teşekkür ederim ikinize de ,amin
Kolay gelsin
Bide yarışmamı yapsak acaba en güzel portakalı kim kuruttu diyeMandalinam yokmus baktımda abla sı dılık portakalla ıdare edecegım kk da kurutma çılgınlıgı basladı
Cok mantıklı abla nasılsa herkes kuruttu sayılırAtlattınız neyseki
Bide yarışmamı yapsak acaba en güzel portakalı kim kuruttu diye
Boy boy dizilmiş ahenkle dans eden portakalllarCok mantıklı abla nasılsa herkes kuruttu sayılır
Hosgeldin habibiselam gençler
Baaaa didin dimmmi genç diyeeeeeselam gençler
Evet. Kardeşimin kaynanası o şekilde yapıyor keklere kurabiyelere ekliyorŞimdi baktım da kabuklarını kurutup robottan çekiyorlar. Kek ve kurabiyelerde kullanıyorlar tozunu
Sağ olasın Pari’mKolay gelsın yasom
Selam berrecim .Herkese merhaba
Oğluşu okula bırakıp biraz züccaciye dolaştım bir kaç tabak aldım aklımda bir kaç çeşit daha var bakıcam artık
Umarım güzel şeyler gelir ablaSelam berrecim .
Neler gelecek acaba kolay gelsin sanada
Eveet kan portakalı süper olurBencede hırs yaptık hepimizzz
Greyfurt yok pek yenmez bizde ancak grip filan olunca portakalla karışık sıkarak içilir bizde.
Alınca denetim hemen kan portakal iyi olur
Gelir berrecim başarırısın sen bunuda,hangi tatlıyı yapacaksan netten onun sunumlaolan görselini arat çok çıkıyor böyle sunumlar.Umarım güzel şeyler gelir abla
Sunumu becerirsem güzel olacak gibi
Aynen kırmızıda süper gözükürEveet kan portakalı süper olur
Evet bakıyorum ekran görüntüsü alıyorumGelir berrecim başarırısın sen bunuda,hangi tatlıyı yapacaksan netten onun sunumlaolan görselini arat çok çıkıyor böyle sunumlar.
Aynen kırmızıda süper gözükür