Sen de sağol şekerciğimSağol şekercim hep böyle devam ederim umarım alıştım sabahları çok zorladı ilk başta.
Aynen hep bir boşluk hissettim elim gitti yok içmiycem seni dedim inşallah yenecem bunuSen de sağol şekerciğiminsan boşlukta gibi oluyor ama kısa sürede geçiyor
Yeneceksin benceAynen hep bir boşluk hissettim elim gitti yok içmiycem seni dedim inşallah yenecem bunu
Yanındayım mervişim destekliyorumYapayımda bıdahakı sunumlarımda görun siz
Umarımm yeneceğimmYeneceksin bence
Şimdi baktım da kabuklarını kurutup robottan çekiyorlar. Kek ve kurabiyelerde kullanıyorlar tozunuYapayımda bıdahakı sunumlarımda görun siz
Kuruyunca yiyecez desene yasocumHurma biraz kalın kesildiğinde 3 günde, kivi 1 cm’den biraz ince kesildiğinde 2 günde, portakal-mandalina-limon da 1 cm’den ince kesiliyor, onlar da 2 günde kurur
Oyyy sağol ablamYanındayım mervişim destekliyorum
Umarımm yeneceğimm
Yanındayım mervişim destekliyorum
Umarımm yeneceğimm
Portakalın yağını alıyor birdeŞimdi baktım da kabuklarını kurutup robottan çekiyorlar. Kek ve kurabiyelerde kullanıyorlar tozunu
Aydınlatma ıcın teşekkürler yasocumHurma biraz kalın kesildiğinde 3 günde, kivi 1 cm’den biraz ince kesildiğinde 2 günde, portakal-mandalina-limon da 1 cm’den ince kesiliyor, onlar da 2 günde kurur
Her zaman mervişimmOyyy sağol ablam
Cok guzel aroma verır rendelemeye son resmenŞimdi baktım da kabuklarını kurutup robottan çekiyorlar. Kek ve kurabiyelerde kullanıyorlar tozunu
Evet ablacımKuruyunca yiyecez desene yasocum
Portakalın yağını alıyor birde
Mis gibi kokar oda .Cok guzel aroma verır rendelemeye son resmen
İlk defa denyecem yasocumEvet ablacım
Portakalın yağını alıyor birde
Limon da güzel olurCok guzel aroma verır rendelemeye son resmen
Aynen abla bırazdan portakallarımı dılimleyp koyacagım bakalım bende kalorıfereMis gibi kokar oda .
İlk defa denyecem yasocum
Lmonda oluyormuş denemek lazımmLimon da güzel olurhanımlar neler neler yapıyorlar