- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.408
- 60
Senin dediğin gibi biliyorum onlar güneşte kuruyor güzel oluyor,kardeşimin eşide yapıyor elma şeftali filan 15 gün flan dı herhade yanlıi bilmiyorsam tepsiye koyuyor oda balkonda duruyordu.Bende ilk defa kurutucam çiçeem, dışarıdan satın almıştım yemiştim ben
Şifa olsun ablaYağlı kağıda aldım ortasına koyup üstünüde kapattımJOYz 'un dediği gibi yaptım.
Biz hizlandiricaz ciceemSenin dediğin gibi biliyorum onlar güneşte kuruyor güzel oluyor,kardeşimin eşide yapıyor elma şeftali filan 15 gün flan dı herhade yanlıi bilmiyorsam tepsiye koyuyor oda balkonda duruyordu.
Süper o zaman bizimkiler gelecek ya onlara ikram olur en azındanŞifa olsun abla2 güne kalmaz kurur yarın bi çevir
Evrim geçircek portakallar sjksjksjksjksjkBiz hizlandiricaz ciceem
Böyle bir şey gormedilerEvrim geçircek portakallar sjksjksjksjksjk
Kalmadı herhalde senin sayende oldu dün bunlar iyiki gösterdin sağolMümkün oldugunca ince dilimlemek lazım kaloriferin ısısına göre en fazla 2 günde kuruyorOriana
Eeh kaldı mı kurutmayan
Hayatları boyunca göremezler kesinnBöyle bir şey gormediler
Kurumuş portakalı en güzel kim kullanacak yarışması oldu iyi olduKalmadı herhalde senin sayende oldu dün bunlar iyiki gösterdin sağol
Greyfurt da yap o çok güzel oluyor rengi falanLimonda yapım bariii küsmesin sonraa
Bundan sonra her sunumda olacakKurumuş portakalı en güzel kim kullanacak yarışması oldu iyi oldu
Napcaz bu kadar portakalı herşeyin yanına kondurcaz mecburBundan sonra her sunumda olacak
Çok çok sevindimBugün 10 gün oldu çok iyiyim sadece yılbaşı akşamı 1 tane içtim o kadar..
Bencede hırs yaptık hepimizzzKurumuş portakalı en güzel kim kullanacak yarışması oldu iyi oldu
Greyfurt yok pek yenmez bizde ancak grip filan olunca portakalla karışık sıkarak içilir bizde.Greyfurt da yap o çok güzel oluyor rengi falan
Sağol şekercim hep böyle devam ederim umarım alıştım sabahları çok zorladı ilk başta.Çok çok sevindim