Tatlım pişerken azıcık fındık-fıstık kırayımBekliyoruuz
İnşallah canım, bakalım nasıl olacakhadi bakalım yasoo. Gazan mübarek olsun
Havlu peçete iyi olmuyor abla. Suyu akıp yapışıyor. Çıkaramıyorsun sonra. Yağlı kağıt iyi olurTmamdır havlu peçete kullandım olur demi direk üstüne koydum portakalı.
Ahaaaaa yasodan geliyor tariff kesinn
Peçeteye yapışır mı acaba yaglı kagıdı bile hafif tutuyor çünkü kurudukçaTmamdır havlu peçete kullandım olur demi direk üstüne koydum portakalı.
Vayyyyyyyyyyy bide fındık fıstık haaaaaTatlım pişerken azıcık fındık-fıstık kırayım
Ablam, ben yağlı pişirme kağıdı kullanarak kuruttum. Havlu kağıt yapışabilirTmamdır havlu peçete kullandım olur demi direk üstüne koydum portakalı.
Tadi efsane oluyor merviskom,kıtır kitir yeKurutunca nerde kullanılcak bunlar sadece görsel miyoksa bitki cayına falan atıp tüketenilirmiyiz kafama yatarsa bende kuruturum benim neyım eksik dimi ama
Bir bakayım yapışırsa alırım hemen kağıda koyarımPeçeteye yapışır mı acaba yaglı kagıdı bile hafif tutuyor çünkü kurudukça
Fındık fıstık fındık fıstık fındık fıstık mmm yine mi kadayıfTatlım pişerken azıcık fındık-fıstık kırayım
Evet yapışabiliyormuş değiştireyim olmazsaAblam, ben yağlı pişirme kağıdı kullanarak kuruttum. Havlu kağıt yapışabilir
Baklavada olabilirrr benceeFındık fıstık fındık fıstık fındık fıstık mmm yine mi kadayıf
Yapışıyor tecrübe ile sabitBir bakayım yapışırsa alırım hemen kağıda koyarım
Kaç gnde kuruyorrrr çicemmmm arturuma yediriyimmmTadi efsane oluyor merviskom,kıtır kitir ye
Baklava yasakBaklavada olabilirrr bencee
Baklava yasak yufkasını bile yasaklamış zalım Nevoş yoksa baklava chesecake yapıcaktımBaklavada olabilirrr bencee
Hemen alıyorummmYapışıyor tecrübe ile sabitkivi kurutmuştum geçende. Yapışmış çıkmadı
Vallahamııı haberim yok bundan zalimmmm nevoşşş nolcakkkkBaklava yasak yufkasını bile yasaklamış zalım Nevoş yoksa baklava chesecake yapıcaktım
Bende ilk defa kurutucam çiçeem, dışarıdan satın almıştım yemiştim benKaç gnde kuruyorrrr çicemmmm arturuma yediriyimmm
Eh bende yapayım madem kac gunde kuruyor canocum bılıyomusunBence çok kullanışlı. Çerez niyetine de yenir. Çaydada güzel olur. Pasta vs süsleme içinde iyi olur. Kenarda bozulmaz durur