şerbetli tatlı 1 günde bozulur mu ?

peteklibal

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
489
331
23
37
kızlar merhaba.
bugün baklava ya da şöbiyet alsam yarın akşam iftara kadar tadında bir değişim olur mu sizce ?

Havalar sıcak canım serin yerde ya da buzdolabında saklarsan hicbisey olmaz üzerine güneş vurmasın yeterli ama serin yer olması gerekiyor

zaten yaşadığım şehir serin ve pastaneden aldığım gibi duracak. hiç açmayacağım ambalajını.

serin bi yerde bekletirsen sorun olmaz. buzdolabına koyma. afiyet olsun

Biz gecen almistik kendimize 5 gündür bir sey olmadim cok asiri gunese maruz kalmazsa yarina kadar tazecik durur.

Dolaba koyarsan eğer tatlin şekerlenir üzeri kapali biçimde , seri yerde muhafaza edersen bir sorun kalmaz

Dolap citirligini alir galiba.
Yumusar.
Ambalajinda gelicek acmiycam demissiniz ama hava almasi ne kdr iyi bilemedim. Bilgim yok tabi ama arkdaslarin dedigine gore hava almazsa ancak taze kalir.

Baklavayi alicaginiz baklavaciya sorsaniz?
Nasil daha uzun taze kalir diye.

arkadaşların dediği gibi bişey olmaz hatta servisten 1 saat kadar önce fırında ısıt biraz çıtırlaşır

Dolap citirligini alir galiba.
Yumusar.
Ambalajinda gelicek acmiycam demissiniz ama hava almasi ne kdr iyi bilemedim. Bilgim yok tabi ama arkdaslarin dedigine gore hava almazsa ancak taze kalir.

Baklavayi alicaginiz baklavaciya sorsaniz?
Nasil daha uzun taze kalir diye.
baklavacıya soracağım da her gün çarşıya gidemiyorum. amacım bugünden gidip tatlıyı da almak. hem bugün hem yarın gidersem bir sürü yorulacağım. o yüzden önce buradakilerin fikrini alayım dedim :)

Dolaba koyunca gerçekten çok kötü oluyor. şeker şeker oluyor tabaka halinde. Serin bir yerde tutunca hiçbir şeycik olmuyor. Bizim evimizde fazla tatlı yenmez, hep ikinci üçüncü güne kadar kalır. Tadı vs hiç değişiklik hissetmedik. :)

Back
X