Anladım canım bi de bi yerde rezenenin içine çörek otu yağı damlatın ve masaj yapın diyordu. Onun etkisi de geçici olur mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabi paylaşırım ama şerbetçi otu ve hayıt da alacağım bugün hangisinin etkisi olur bu bilemeyiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama şerbetçiotuyla birlikte içicez canım ikisi birlikte olması lazım östrojen ve progesteron birlikte artması lazım göğsümüzün büyümesi için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Karıştırıp mı içiceksiniz? ben hiç öyle denememiştim.ay sonu bende deneyeyim bakalım..
Yok karıştırmycam canım 1 bardak şerbetçiotu içicem 1 bardak hayıt otu çayı içicem sabah akşam
Acaba karıştırıp içersek bi sıkıntı olur mu sence canım? Benim göğüsler baya dolgunlaştı eski haline göre ama cm olarak uzun zamandır ölçmüyorum. Ancak südyenlerim artık daha düzgün duruyor ama ben uzun zamandır devam edemedim yakınımın düğünü vardı ona koşturmaktan aksattım şimdi de ramazanda oruç falan sadece geceleri bir şeyler yapabilirim.
Kızlar bu linkteki yorumlara bakabilirsiniz hayıt otu çayıyla büyütmüşler göğüsleri
http://www.dogalveguzel.com/hayit-tohumu-ve-faydalari.html
wowo hayıt otu tüylenme yapmıyor değilmi?
okuduğun herhangi bi yan etkisi varmı hiç
Karıştırsak sıkıntı olcağını sanmıyorum canım, sen neler yapıyordun nelerle dolgunlaştılar canım ?
Canım işte keten tohumu ve küç yiyordum, hafize sultan macunu yiyordum, bir de yağ karışımı ile masaj böyle dolgunlaştılar 1.5 ay kadar düzenli yaptım sonra aksadı ama ramazan bitince başlıyorum tekrar
Küçülmediler geri dimi canım? Cm olarak ölçünce buraya yazar mısın merak ettim ne durumdalar :)
Yok küçülmediler canım :) ölçünce yazarım tabiki zaten bi gelişme olduğunda ilk buraya yazarım
Yok küçülmediler canım :) ölçünce yazarım tabiki zaten bi gelişme olduğunda ilk buraya yazarım
Kızlar yaz sonu başlıyorum programıma , artık onca araştırmadan sonra bunların işe yarayacağını düşünüyorum. Bana katılın birlikte yapalım
Sabah akşam 1 er bardak çaylarımı içip 1 tatlı kaşığı keten tohumumu yiyip masaj yapacam
1 bardak oğul otu , o bitince ısırgan çayı , o bitince rezene adaçayı diğer bitki çayları içicem ve küç yicem ve maydonoz yicem
6 ay boyunca her gün sabah akşam şerbetçiotu hayıtotu keten tohumu yicem
Şuanda göğsüm buna benziyor hatta bundan biraz daha küçük olabilir => http://www.porttakal.com/resimler/422000/422378_1.jpg
hedefim=> http://www.ankarakalicimakyaj.com/admin/pages/pictures/kalici_makyaj_gogus_1.jpg
canım benm de bu resimdeki kadar ben de uygulamak istiyorum ama bebek çalışmaları içindeyim bilmeden hamile kalsam zararı olur mu ki :26:
Canım tüylenme yapmıyor hatta aksine tüylenme ya da sivilce sorunu olanlara iyi geliyormuş , yan etkisi görmedim hormonları düzenliyo süper bişey ben başlycam kesin şerbetçiyle birlikte
canım benm de bu resimdeki kadar ben de uygulamak istiyorum ama bebek çalışmaları içindeyim bilmeden hamile kalsam zararı olur mu ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?