Serbest testosteron

zeloss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
95
18
3
20
Kizlar Merhaba serbest testosteron degerin 23.3 cok yuksek heralde total degil nerdesye 1 bucuk senedir gebe kalamiyorum

Doktora gittiniz mi ve gittiyseniz doktor ne dedi. Bildiğiniz kadınsal bi problem var mı ?
15-70 ng/dl veya (0,5-2,4 nmol/L normal değer oranı evet sizinki serbes yüksek gibi

Son düzenleme:
Doktora gittiniz mi ve gittiyseniz doktor ne dedi. Bildiğiniz kadınsal bi problem var mı ?
15-70 ng/dl veya (0,5-2,4 nmol/L normal değer oranı
O deger heralde total icin gecerli benimki sadece serbest testosteron gebelik icinde serbest olana bakiyorlar bilmiyorum asiri yuksek serbeste testosteron gore napicami bilmiyorum heralde hoc gebe kalamicam

15-70 ng/dl veya (0,5-2,4 nmol/L normal değer oranı
Killanma var biraz adet gecikmesi yok diger degelrimde yukselis var ama ben serbest testos bebek olmadigini dusunuyorum

O deger heralde total icin gecerli benimki sadece serbest testosteron gebelik icinde serbest olana bakiyorlar bilmiyorum asiri yuksek serbeste testosteron gore napicami bilmiyorum heralde hoc gebe kalamicam
Herhangi bildiğiniz rahatsızlık var mı öyle düşünmeyin 8 yıldır gebe kalamıyorum ben sebepsiz infertilite. Genel de polikistik over sendromu olanlar da yüksek çıkıyor kuzenimde vardı

Herhangi bildiğiniz rahatsızlık var mı öyle düşünmeyin 8 yıldır gebe kalamıyorum ben sebepsiz infertilite. Genel de polikistik over sendromu olanlar da yüksek çıkıyor kuzenimde vardı
Plostik over yok cok sukur bende dokturumda o ihtimale karsi bir cok kez altan karindan muane etti ama cikmadi cok sukur serbest testosteron yuksek cok napacami bilmiyorum gece gece icim icime sigmadi Allah sizede nasip eder insAllah ilk baslarda ilk ayda tutacagini sanarken nerdeyse 1 bucuk senedir artik napacami bilmiyorum

Killanma var biraz adet gecikmesi yok diger degelrimde yukselis var ama ben serbest testos bebek olmadigini dusunuyorum
Bence detaylı testleri yaptırın hsg filmi de önemli oluyo bebek neden olmuyo diye anlamak konusun da dediğim gibi 8 yıldır gebe olmadm 1 kümyasal gebelik yaşadım ocak ayında bitkisel kapsül kullandım adetim 1 gün geçikti belirtiler var ikinci çizgi idrar da silik çıktı umutsuzluğa kapılmayın rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Amin insAllah tup bebek yapmayi denedinmi cok iyi doktorlar bu konuda

Amin insAllah tup bebek yapmayi denedinmi cok iyi doktorlar bu konuda
Tüp bebek yapmayı denemedim aşılama yapılacaktı bazı durumlar yaşadım bebek olayı ertelendi bir kere çatlatma iğnesi vurundum olmadı hiç korunmadım kuzenimin eşinde problem vardı tüp bebek yapıldı busene ona ve kuzenimde picos vardı.bildiğim iyi doktor var özel kuzenimin gittiği doktor da iyi açıkcası
Ben ve eşimde hiç sorun yokken ilk seneler zamanlar tüp bebeğe hiç sıcak bakmadık sonrasında devlette çok sıra var ve ilk önce dediğim gibi sorun olmadığı için çatlatma iğne süreci sonra aşılama önerdiler ama sıra çok özele de gücüm yetmezdi doğall yolla olsun olcağı varsa rabbim nasip eder dedik olmadı bitkisel ilaç kullandım bakalım galiba hamileyim yarın kan testi vericem

Hayırlı olsun canım kapsülün içeriğinde ne vardi

Ins gebesindir bir sorun yoksa zamani vardir dediğin gibi

Hahah tavsiye edilen tüm bitkileri koymuslar guzel karışım teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini
Amin inşallah kanda göreceğim 8 yıl olunca inanamıyor insan. Annemin tanıdığını 5 yıl çocuğu olmamıştı ve 2 başarısız tüp bebek tedavisi vardı bu ürünü kullanıyor 2 ay tabi düzenli beslenmede sağlamış 3.cü tüp bebek için gitmeye gerek kalmadan hamile kalmış ayrıca bi arkadaşım da bu ürün sayesinde gebe kaldı 2 yaşında kızı bende ocak ayında kullandım regli dönemin de ve etki güzel denemekten vazgeçmemek önemliymiş ben bi ara vazgeçmiştim çünkü bu seneye nasip oldu

Darısı başına inşallah canım. Hayıt bile tek başına cok faydaliymis zaten çörek otu bile var daha ne olsun.

Darısı başına inşallah canım. Hayıt bile tek başına cok faydaliymis zaten çörek otu bile var daha ne olsun.
İnşallah isteyen herkese. Denemekten zarar gelmez evet faydalı geldi bana da regli dönemim ağrılı seçiyordu bel ağrısı karın ağrısı oluyordu kullandığımda azaldı şaşırdım

İnşallah isteyen herkese. Denemekten zarar gelmez evet faydalı geldi bana da regli dönemim ağrılı seçiyordu bel ağrısı karın ağrısı oluyordu kullandığımda azaldı şaşırdım
Tanidklariniz fln varsa sorun bu testosteron konusunu serbest diye ozlleikle belirtin belki arkadasiniz fln vardir bu konuda gebe kalanalr bana soylerseniz mutlu olurum simdiden tesekurler

Acaba bu kapsul bende ise yararmi hormonlarimi ters tepki edebilirmi kullansami
Hiç bir zararı yok rahim temizliyor vs ürünle ilgili bilgi almak ve gebe kalmak istiyorum dediğiniz de şeyda hanım sizle ilgileniyor size bütün merak ettiğiniz soruları cevaplıyor bence deneyin denemekten zarar gelmez rabbim ol derse olur allahın izniyle faydasını görürsünüz bence ben ilk ınstagramdan yazdım konuştuk sonra 1 ay sonra ürünü almaya karar verdim şimdi iyiki denemişim diyorum sayfa da bu bi görüş istersen

Eklentiler

• 1000031196.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…