• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seraprbn Meme Estetiği Ameliyatı

seraprbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
32
0
36
Kocaeli
inanın herşey çok zor.
sabha 8 bçukta hastanedeydim.10 gibi hemşireler beni ameliyat için hazırlamaya başladılar.göğsümün boyutu ile ilgili bi kaç endişem dışındaa hiç bir korkumm yoktu.birde mutluluk tabi,,=)saat 10'u bi kaç dk geçiyordu doktorum yasin bey gelip çizzimlerimi yaptı ve beni psikolojil olarak baya rahatlattı.ardından anestezi uzmanıda geldi.benim keyfim çok yerindeydi.neyse artık beni ameliyat için almaya geldiller.ameliyathaneye girdiğimde biraz gerildim ama doktorum benii epsrileriyle yine rahatlatmayı başarmıştı.artık uyumaya hazırdım.ve narkozu alır almaz derin bi uykuya daldım.operasyon 2 saat sürmüş.aslında herşey ben uyandığımda başladı.uyandımm ve tarifi olmayan bi acıyla karşılaştım ağlamaktann nefes bile alamadım.bana ameliyathanede 2 ağrı kesici yapılmış odaya çıkarttıklarında ağrımda en ufak bi azalma yoktu.göğüslerim bandajlıydı.büyük bi kısmı kapalı durumdaydı.(sakın uyanır uyanmaz göğüsleriniz hakkında yorum yapmayın moralinizi bozmayın)ben uyandığımda göğsümün biri büyük biri küçüktü ve inanılmaz farklılardı.yaklaşık 2 saat o ağgrıyla kıvrandım.ardından tekrar iğnelerim yapıldı dren takılmamış proteizim pütürlüydü.psikolojik olarakk mahvolmuştum doktorumu çağırdım ve saolsun ona minnettarım benii açıklamarıylaa mantığa yöneltti.ödemlerim çoktu ve henüz şeklini almamıştı.akşam 6 gibi beni kaldırdılar yürüyebiliyodum ancakk çok gergindi göğüslerim sanki patlıcak gibi.yürümekte bi skııntı çekmedim ancak tek başıma yatıp kalkmamm imkansızdı.ertesi günn hastaneden çıktım.dün bandajlarım çıktı we gösğülerim normal boyutlara gelmeye başladı.85 a oldum.ancak arkadaşlar bu ağrılara hazırlıklı olun benn hiç bir skıntım olmıcak sanıyordum hala psikolojik olarak yorgun durumdayım bugün 5. günüm olmasına rağmen hala şiddetlenebilen ağrılarım var.hala kendim kalkamıyorum.ilk günlere nazarann çok daha iyiyim ama eğer ameliyat olucaksanız bu acılı maratona kendinizi hazırlayın.mutlaka birilerine ihtiyç duyacaksınız.netice olarakk harikaa göğüslere sahip olsamda şuanda bunun tadını inankı çıkaramıyorum.benim için dua edin.bende olacak olanlara we olmuşlara ediyorum çünkü.

Öncelikle Çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum :71::71:

Sana uygulanan ameliyat yöntemini yazmamışsın fakat bu kadar agrılı bir süreç geçirdigini söyleyince sanırım Kas altı yöntemi ile ameliyat oldun..diye tahmin ediyorum.Canımcıgım ameliyat olan herkes farklı farklı agrılı koşullardan geçti tabi.Kimisinin agrı eşigi daha fazla olurken aynı yöntemle ameliyat olmuş bir başka kişi biraz daha az bir agrı ile atlatır bu ameliyatı.Neyse olmuş bitmiş artık,zamanla agrıların azalacak ve gögüslerinin harika duruşlarını görünce bu ahlar vahlar gidecek...yerine çok mutlu,özgüveni tavan yapmış bir bayan gelecek.Böyle güzel şeyler düşün,bir haftayı atlatmışsın Allaha şükür,bir hafta daha dişini sık,herşey daha güzel olacak eminim.Gögüsteki şekil bozuklugu,büyüklük,küçüklük farkı geçici,sakın kafaya takma.Zamanla herşey daha güzel olacak emin ol.Canım kaç cc takıldı sana,yazmamışsın merak ettim..Dualarımız senin ve ameliyat olacak diger arkadaşlarımızın tabiki.İnşallah herkes ameliyat olur ve harika gögüslere kavuşur diyorum.. :16:

çok geçmiş olsun tatlım aramıza hoşgeldin..zamanla oturacaklar endişe etme..ilk hafta ağrıların da normal..

Geçmiş olsun canım inşallah bu ağrılı süreci en kısa zamanda atlatırsın. Merak etme bu süreçten hepimiz geçtik. Ben ilk gün ameliyat olduğuma pişman olmuştum resmen bu kadar acıya değermiydi demiştim.ama ikinci gün çok daha rahatlamıştım fakat ağrılarım yine vardı tabi. 4-5 gün yatıp kalkarken destek aldım amaaa 5 günden sonra hızla iyileşme süreci başladı. Her geçen gün daha iyi oluyordum. Canım hiiiç merak etme sende bu günleri atlatacaksın inşallah veeeee ağrıların tamamen geçip memişlerin şekillendikçe neden bu ameliyatı daha önce olmadım ki diyeceksin:21: Bu günleri atlatabilmen için Allah yardımcın olsun canım. mutlu haberlerini bekliyoruz bu arada:34:

coook cok gecmiş olsun serapprbn.sanırım herkeste surec aynı olmuyor.bazı kızlarda cok rahat oldu 2 gun bıraz agrım oldu dıyrlar.insallah carcabuk atlatırsın bu surecı.bende yenı karar aldım.bıraz tedırgınım.ınan 4 gundur bu sıtedeyım.saatlerce okuyorum.netlesmeye basladı kafam.

bende o amelıyata grıs surecınden korkuyorum.artık ondan sonrası ne olur bılmıyorum.elbette acı olur.sonuc olarak bu bır amelıyat.keske baska yol olsaydı.ama su an ıcın en gecerlısı bu maalesef. napalım.

canım benı arkadaslarına eklersen bende albumunden yenı halıne bakmak ısterım.ınsallah eskı halınıde koyarsında karsılastırabılırız.

canım sen nerde amelıyat oldun?? doktoru kımdı???? hangı sehır?? ve malıeyetı ne oldu amelıyatının????

yazarsan cok sevınırım

gule gule kullan.bır cesaret sıra bızde

inanın herşey çok zor.
sabha 8 bçukta hastanedeydim.10 gibi hemşireler beni ameliyat için hazırlamaya başladılar.göğsümün boyutu ile ilgili bi kaç endişem dışındaa hiç bir korkumm yoktu.birde mutluluk tabi,,=)saat 10'u bi kaç dk geçiyordu doktorum yasin bey gelip çizzimlerimi yaptı ve beni psikolojil olarak baya rahatlattı.ardından anestezi uzmanıda geldi.benim keyfim çok yerindeydi.neyse artık beni ameliyat için almaya geldiller.ameliyathaneye girdiğimde biraz gerildim ama doktorum benii epsrileriyle yine rahatlatmayı başarmıştı.artık uyumaya hazırdım.ve narkozu alır almaz derin bi uykuya daldım.operasyon 2 saat sürmüş.aslında herşey ben uyandığımda başladı.uyandımm ve tarifi olmayan bi acıyla karşılaştım ağlamaktann nefes bile alamadım.bana ameliyathanede 2 ağrı kesici yapılmış odaya çıkarttıklarında ağrımda en ufak bi azalma yoktu.göğüslerim bandajlıydı.büyük bi kısmı kapalı durumdaydı.(sakın uyanır uyanmaz göğüsleriniz hakkında yorum yapmayın moralinizi bozmayın)ben uyandığımda göğsümün biri büyük biri küçüktü ve inanılmaz farklılardı.yaklaşık 2 saat o ağgrıyla kıvrandım.ardından tekrar iğnelerim yapıldı dren takılmamış proteizim pütürlüydü.psikolojik olarakk mahvolmuştum doktorumu çağırdım ve saolsun ona minnettarım benii açıklamarıylaa mantığa yöneltti.ödemlerim çoktu ve henüz şeklini almamıştı.akşam 6 gibi beni kaldırdılar yürüyebiliyodum ancakk çok gergindi göğüslerim sanki patlıcak gibi.yürümekte bi skııntı çekmedim ancak tek başıma yatıp kalkmamm imkansızdı.ertesi günn hastaneden çıktım.dün bandajlarım çıktı we gösğülerim normal boyutlara gelmeye başladı.85 a oldum.ancak arkadaşlar bu ağrılara hazırlıklı olun benn hiç bir skıntım olmıcak sanıyordum hala psikolojik olarak yorgun durumdayım bugün 5. günüm olmasına rağmen hala şiddetlenebilen ağrılarım var.hala kendim kalkamıyorum.ilk günlere nazarann çok daha iyiyim ama eğer ameliyat olucaksanız bu acılı maratona kendinizi hazırlayın.mutlaka birilerine ihtiyç duyacaksınız.netice olarakk harikaa göğüslere sahip olsamda şuanda bunun tadını inankı çıkaramıyorum.benim için dua edin.bende olacak olanlara we olmuşlara ediyorum çünkü.

Canım ya çok gecmis olsun ve de hayırlı olsun İnan okurken sanki senin yerinde ben barmişim gibi acını hissettim. Ben de Ocak'ta ameliyat olacağım ve kas altı olacak ben de bu ağrılardan çok korkuyorum. Ama İnan sen zorunu atlatmışsın buradaki ameliyat olan hemen hemen herkesin 5.-6. günden sonra çok rahatladığını ve buna değdini okudum hep dualarım seninle inşallah bir an önce iyilesirsin ve cicişlerin tadını çıkarırsın :nazar::16:

inanın herşey çok zor.

canım benim seni ole ıyı anlıorum ki benım de ameliyatım bu ayın dokuzunda sabah oldu ve ılk ıkı gun boyunca agladım, allahım o ne müthiş bir ağrıydı forumları takip ettiğim için hiç bu derece acı çeken kimseyi gormemiştim ama yalnız değilmişim, benim kas altı oldu belki de o yuzden tek merak ettiğim bu kadar ağrı cekmemin baska bi sebebi olabılırmı? yada yolunda gitmeyen bişiler mi var? doktprum hayır gayet normal desene ben hala korkuyorum bugün dördüncü günüm ve agrılarım cok azalsada devam edio, ameliyat olanlara ve olmayı düşünenlere allah güç kuvvet versin:)

Sana uygulanan ameliyat yöntemini yazmamışsın fakat bu kadar agrılı bir süreç geçirdigini söyleyince sanırım Kas altı yöntemi ile ameliyat oldun..diye tahmin ediyorum.Canımcıgım ameliyat olan herkes farklı farklı agrılı koşullardan geçti tabi.Kimisinin agrı eşigi daha fazla olurken aynı yöntemle ameliyat olmuş bir başka kişi biraz daha az bir agrı ile atlatır bu ameliyatı.Neyse olmuş bitmiş artık,zamanla agrıların azalacak ve gögüslerinin harika duruşlarını görünce bu ahlar vahlar gidecek...yerine çok mutlu,özgüveni tavan yapmış bir bayan gelecek.Böyle güzel şeyler düşün,bir haftayı atlatmışsın Allaha şükür,bir hafta daha dişini sık,herşey daha güzel olacak eminim.Gögüsteki şekil bozuklugu,büyüklük,küçüklük farkı geçici,sakın kafaya takma.Zamanla herşey daha güzel olacak emin ol.Canım kaç cc takıldı sana,yazmamışsın merak ettim..Dualarımız senin ve ameliyat olacak diger arkadaşlarımızın tabiki.İnşallah herkes ameliyat olur ve harika gögüslere kavuşur diyorum.. :16:[/QUOTE

arzum bu avatar daki cicişler senin mi ? massallahh tütütü nazar değmesin süper:) ben göğüslerime bir kere bakmaya cesaret ettim, ama hiç beğenmedim ayrık iki tane top gibi nasıl birleşcekler ne zaman birleşirler bilmiorum:(

bende dün oldum öğlen 12 de gridim kasaltı damla 260cc oldu direnlerim vardı dikiş atmamıştı bantla yapıştırmış acımasın diye süper geçti bugün 2.gün iyiyim öğledayanlmıyacak ağrılarımda olmadı bak gördün mü ikimizde bi anda olduk kurtulduk darısı isteyen herkesin basına

fafur süper canım ne ara ameliyat oldun kız sen :) çok çok geçmiş olsun hoşgeldin canımmmm :)
bende dün oldum öğlen 12 de gridim kasaltı damla 260cc oldu direnlerim vardı dikiş atmamıştı bantla yapıştırmış acımasın diye süper geçti bugün 2.gün iyiyim öğledayanlmıyacak ağrılarımda olmadı bak gördün mü ikimizde bi anda olduk kurtulduk darısı isteyen herkesin basına

cnm çok yazdım girmeden önce ama yayınlanmadı ne lour desdek olun bana çok korkuyorumdiye aman dedim gireyim çıkayım belki ozaman yayınlanır :) dün girdim cnm bugün 2. günüm masalalh diyim çok güzel geçti kasaltı olmasına rağmen çok normal hersey mutluyum öle çok büyük değil ama normal memişlerim 160 boyum kilomda 51 anca 260 :D sana da çok tesekkurederim bana desdek oldun resimlerin gösterdin cnm bnm inş. kol açma işini de en kısa sürede yaparım yukarı kaldırmaıyorum daha

canım senin adına öyle mutlu oldum kiiiii sürecinin de güzel ilerlemesi çok sevindirici..kollarını şimdiden çok hareket ettirme sakın çünkü sen kas altısın kollarını yorma ilk günlerden..dinlen istirahat et..bir haftaya süper olcaksın..bence büyüklüğü de kilon ve boyuna bakarak gayet ideal gözüküyor..tekrar çok çok geçmiş olsun..güzel günlerde kullan canımmmm :)
cnm çok yazdım girmeden önce ama yayınlanmadı ne lour desdek olun bana çok korkuyorumdiye aman dedim gireyim çıkayım belki ozaman yayınlanır :) dün girdim cnm bugün 2. günüm masalalh diyim çok güzel geçti kasaltı olmasına rağmen çok normal hersey mutluyum öle çok büyük değil ama normal memişlerim 160 boyum kilomda 51 anca 260 :D sana da çok tesekkurederim bana desdek oldun resimlerin gösterdin cnm bnm inş. kol açma işini de en kısa sürede yaparım yukarı kaldırmaıyorum daha

kızlar ya benim göğüslerim cok büyük gelio gözüme neden böle oldu cok moralim bozuluo hem cok acı çektim değdi demek istiorum bende, tecrübeli arkadaşalar yardım edin bunlar iki ayrı füze gibiler ne zzaman birleşirleer ya da biirleşirlermi??:(((

Geçmiş bitmiş bile:)
Canım benim geçmişler olsun...Arkadaşların dediği gibi ameliyat hakkında derin bilgi vermemişsin.Bizleri aydınlatırsan seviniriz.Zamanla herşey yoluna giricek.Endişelenme boşyere.Hepimiz geçtik bu yollardan:34:Bundan sonra yaşıyacağın mutluluğu düşün.Hayaller gerçek oldu:34:Anı yaşa:34:

canım boyum 1.67 kilom 50 meme dokum cok azdı, 300 cc yuvarlak high profil kasaltı memealtı kesisi ile kondu. bugün altıncı günüm ve hala biri üstümde oturuomus gıbı hıssediorum:( bu his ne zaman geçer? bide ne zaman yan yatabilirim?

15. günde yan yatmaya başlamıştım ben canım.
canım boyum 1.67 kilom 50 meme dokum cok azdı, 300 cc yuvarlak high profil kasaltı memealtı kesisi ile kondu. bugün altıncı günüm ve hala biri üstümde oturuomus gıbı hıssediorum:( bu his ne zaman geçer? bide ne zaman yan yatabilirim?

hayır tatlım kas zarı altı benim..o yüzden iyileşme çok daha çabuk oldu..ama bu iyileşme süreci de kişiden kişiye değişiyor senin her şeyin çok normal şuan da foto bekliyoruz sendenn :)) biz de görelim bi bakalım nasıl olmuşlar :)
15. günde yan yatmaya başlamıştım ben canım.[/Q

bırazdaha sabretmem gerekıo o zaman, burcu senin kas altı mıydı?

Sana uygulanan ameliyat yöntemini yazmamışsın fakat bu kadar agrılı bir süreç geçirdigini söyleyince sanırım Kas altı yöntemi ile ameliyat oldun..diye tahmin ediyorum.Canımcıgım ameliyat olan herkes farklı farklı agrılı koşullardan geçti tabi.Kimisinin agrı eşigi daha fazla olurken aynı yöntemle ameliyat olmuş bir başka kişi biraz daha az bir agrı ile atlatır bu ameliyatı.Neyse olmuş bitmiş artık,zamanla agrıların azalacak ve gögüslerinin harika duruşlarını görünce bu ahlar vahlar gidecek...yerine çok mutlu,özgüveni tavan yapmış bir bayan gelecek.Böyle güzel şeyler düşün,bir haftayı atlatmışsın Allaha şükür,bir hafta daha dişini sık,herşey daha güzel olacak eminim.Gögüsteki şekil bozuklugu,büyüklük,küçüklük farkı geçici,sakın kafaya takma.Zamanla herşey daha güzel olacak emin ol.Canım kaç cc takıldı sana,yazmamışsın merak ettim..Dualarımız senin ve ameliyat olacak diger arkadaşlarımızın tabiki.İnşallah herkes ameliyat olur ve harika gögüslere kavuşur diyorum.. :16:

çok teşekkür ederim bebeimm,,evet kas altından yapıldı belkide söylediğin gibidir herkeste farklıdır ağrı durumu.benim iki göğsüm arasında 25 cc farklılık olduğu için birine 250 diğerine 225 cc takıldı.dün doktoruma muayeneye gittim sanırım bu şiddetli ağrılarımın düğer sebebide kesi yerlerimden birinin şiişmesi.bakalım bende geçicek sonundaa diyorum.amaa çözemediğim bir şey war silikon takılmasına rağmennn hanii göğüslerim birbirine çok yakın değil yani önden bakııldığında sanki yine eskisi gibiymiş gibi.=( sence buda yumuşadıkça geçermi.çünkü beden olarak inanılmaz büüyüdü.yani ben dolgulu 75 takıyodum.şimdi 85 b beden oldum.benim için ideal boyut ama nedense önden görünüşü sinirlerimi bozuo artık )/

düzelecek canım benimmm ;)
çok teşekkür ederim bebeimm,,evet kas altından yapıldı belkide söylediğin gibidir herkeste farklıdır ağrı durumu.benim iki göğsüm arasında 25 cc farklılık olduğu için birine 250 diğerine 225 cc takıldı.dün doktoruma muayeneye gittim sanırım bu şiddetli ağrılarımın düğer sebebide kesi yerlerimden birinin şiişmesi.bakalım bende geçicek sonundaa diyorum.amaa çözemediğim bir şey war silikon takılmasına rağmennn hanii göğüslerim birbirine çok yakın değil yani önden bakııldığında sanki yine eskisi gibiymiş gibi.=( sence buda yumuşadıkça geçermi.çünkü beden olarak inanılmaz büüyüdü.yani ben dolgulu 75 takıyodum.şimdi 85 b beden oldum.benim için ideal boyut ama nedense önden görünüşü sinirlerimi bozuo artık )/

Back