• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serananaz ve hilmiye arkadaşlarim ALLAH yardımcınız olsun

oltu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
80
0
86
Erzurum
selam arakadaşlarım rabbim yardımcınız olsun sag selim bebişlerinizi kucaginıza alırsınız dualarım sizinle ALLAH hayırlı evlatlar versin benimde 40 haftam bitti bugün daha dogum yapmadım ben normal dogum istediyim için sancıları bekliyorum

selam arakadaşlarım rabbim yardımcınız olsun sag selim bebişlerinizi kucaginıza alırsınız dualarım sizinle ALLAH hayırlı evlatlar versin benimde 40 haftam bitti bugün daha dogum yapmadım ben normal dogum istediyim için sancıları bekliyorum

slm canim,bende bu iki guzel arkadasima saglikli dogum diliyorum ve herseyden once saglikli bebeklerr,allah yardimcilari olsunn,ins sende saglikli guzel agrisi fazla olmadan bi dogum yaparsinn,dualarimiz sizinlee:emir_bebek:

İKİSİNİNDE ALLAH YARDIMCISI OLSUN.RABBİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH.

seranaz hilmiye oltu ve zeliha42 inşallah hepiniz sorunsuz bir doğum geirir sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alısınız

hadi bakalım haberleriniz bekliyorum.sağlıklı doğumlar olsun inşallah.
şubat annelerini merakla takip ediyorum..a.s.

kızla r doğurdum tabi sezeryana doğurmak denirse.ama oğluşum artık kollarımdaaaaa.çok şükür rabbime bu mutluluğu banada yaşattı.inannın çok dua ettim oğlumun ilk sesini duyunca.allahım herkese 2 şer 3çer ver diye.doğum hikayemi yazacağım size...teşekkür ederim yanımda olduğunuz içn...

Hilmiye ve Sernanaz ikinizide tebrik ederim allah anali babali büyütsün insallah bebislerinizin resimlerini koyarsiniz umarim.resimdende olsa sevelim azcik

ikinizin de bebegini allah bagislasin arkadasalr. insallah mutlu saglıklı ve kaderli cocuklar olur. darısı tum hamıslaerın basınaa.

ben hilmiye
oğlum 15şubatta yaşına girecek günler ne çabuk geçiyor geçen wene bu zamanlar hamileydim zor bir hamilelik geçirdim

Back