Seramikte renk değişimi nasıl yaparım ?

dmrts16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
155
1
26
Yalova
Merhaba hanımlar, evimin dekorasyonu için internetten beğendiğim mor renkte seramik dekoratif ürünler sipariş ettim. Gel gelelim siparişim gelince rengi beklediğimden çok daha açık geldi, lila gibi, bi türlü beğenemedim. Onları beyaza çevirsem çok güzel olacak, param ziyan olmasın Bu konuda bilgisi olan var mı, alttaki lila tamamen kapanır mı, bi yardım..

Eklentiler

• $98758.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 137
  • $AS07L.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 132
  • $AS39L.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 132
merhaba
öncelikle bu objeler bitmiş ürünler.yani tüm safhaları tamamlanmış ve elinize ulaşmış.o lila sır ile sırlanmasaydı ürün beyaz ile sırlansaydı ancak beyaz olurdu.şu aşamada yapılabilecek hiç bir şey yok.ancak basit ve yaratıcı yöntemlerle belki bikaç süsleme yapabilirsiniz.beyaz bir ojeyle bikaç yerinden deneyin olmadı bir bakın.ama o ürünler sırlandıktan sonra geri dönüşü olmaz.hazır sır alın üzerinden boyayıp tekrar çok yüksek ısılı fırınlarda pişirin desem hiç de doğru ve kolay değil: )

çok teknik cevaplamışım yahu,
beyaz bir akrilik boya işinizi görür,su bazlı da olur,bir de fırça alın tamamdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…