kızlar yine ben, yine çeyiz kararsızlığım dünya para verip aldığım seramik tencerelerimi çizmesin diye çelik servis seti kullanamıyorum. sert silikon tavsiye etmişlerdi ama sonra dediler ki o da sert çizer. yumuşak silikonlar var ama onalrda da çeşit yok, bi spatula ile olmazki... eğer seramik tencere alanlar varsa size ne tavsiye ettiler?
Canım ben de seramik tencere almak istiyorum hangi markada aldığını sorabilir miyim özellikle? Bence tahta kaşıklar veya silikon kepçe tkm veya teflon kepçe tkmları olabilir gibi?
canım ben çok araştırdım be moneta da karar kıldım. jumbo'da satılıyor şu an sadece, bi dönem essede de satılmış. 3 tencere 1 tavayı kampanyadan 300 tl ye aldım. kampanyasız bir seti de vardı ancak çook pahalıydı. çok da güzel bir set, diğerinden aman aman bi farkı yoktu. tabi 300 tl de iyi para ama :)
canım ben çok araştırdım be moneta da karar kıldım. jumbo'da satılıyor şu an sadece, bi dönem essede de satılmış. 3 tencere 1 tavayı kampanyadan 300 tl ye aldım. kampanyasız bir seti de vardı ancak çook pahalıydı. çok da güzel bir set, diğerinden aman aman bi farkı yoktu. tabi 300 tl de iyi para ama :)
Canım ben de monetadan alacağım nerden aldın ? 300 TL ye iyi almışsın resmini yükleyebilir misin acaba? Kampanya devam ediyor mu? Çok mu soru sordum :))
jumbo dan 2 hafta filan önce aldım. devam ediyor olabilir, bir sor istersen. nette bulursam foto yükleyim. bulamazsam da en kısa zamanda fotoğraf çekmeye çalışırım.