ben de set almak istiyorum ama bulunduğum yerde böyle bir imkanım yok net satışı yapan bir yer yok mu? fiyatlar çok uygun firmanın numarasını bana gönderir misiniz?
Kizlar herkese merhaba,
Ben de ceyizim icin seramik bir set almak istiyorum, Delimano tencereler var, hani Ozgur Sef`in tanittigi. Set olarak fiyati bana makul geldi, ceyiz icin mega set alsam diye dusundum.
Kadikoyde magazalari var, gittim inceledim. %100 italyanmis, sertifikali ithalat belgeli.. oldukca guvenilir halleri var. 5 yil garantililermis (2 yilda olabilir hatirlayamadim) . Urunler de oldukca tok, tenekevari bir havalari yok.
Yine de kullanan birilerinden birkac yorum duysam icim rahatlayacak, internette var bir suru yorum ama guvenemedim :) sizlerden kullanan, duyan bilen var mi?
Yorum yazarsaniz sevinirim :)
aynen ya bende delmanonun tencere setini beğendim fiyatı da bence gayet uygun mega seti alınca krep tavasını da hediye veriyorlar çelik tencere setini ve düdüklü tencereyi fisslerden aldım birde bu takımı alırsam geriye sadece sahan takımı kalacak başka tencere tava almayı düşünmüyorum. Eki Görüntüle 447262 fiyatı kargo ile birlikte 618,00 TL kullanan veya alan arkadaşların tafsiyelerine ihtiyacımız vaarrr
aynen bende boyle dusundum.. bir de sahan seti alirim, bitti gitii.. ama yok kullanan sanirimhic kimse yazmadi birseycikler
Acaba çok harlı ateştemi pişirdiniz. Ben henüz kullanmaya başlamadım tencerelerimi ama satıcı bana kısık ateşte kullanmam gerektiğini özellikle belirtmişti.
Kesinlikle pişman olmazsın üreticisi Moneta neticede...kalite sorunu olmaz...
Andora1, canım ben de seramik tencere almayı düşünüyorum. Cem'in tencereleri filan bayağı hesaplı alacaktım ama senin yazılarını okuyunca ayıldım. Artık Moneta almaya karar verdim. Ben Tefal'in teflon tencere ve tavasını kullanıyorum ama yine de emin olamıyorum. Bu seramiklerin emaye olanları nasıl? Alınabilir mi? Şurada gördüm de, bayağı hesaplıymış ama emaye kaplamaymış:Moneta, Moneta Ceramica Quick Kit 5'li Set | Evimister.com
Birseycikler icin tesekkurler :) alacagim sanirsam, yorumlari yazarim :)
Oncelikle tefal her zaman kaliteli bir markadir.teflonda cizilmedigi ve kaliteli bir uretimden gectigi surece hala alternatifsiz bir yapismaz.quick set emaye kaplama degil seramik sadece urunun dis kaplamasinda yanmaya ve cizilmeye dayanikli emaye kullanilmis.bulabilirsen sahane bir urun.evimister de duzgun bir site guvenle alabilrsin bence...
benim kafam karıştı monetanın gövdesi saf alüminyum
aluminyum zararlı
o cizilirse nasıl zararsız olck
Kizlar herkese merhaba,
Ben de ceyizim icin seramik bir set almak istiyorum, Delimano tencereler var, hani Ozgur Sef`in tanittigi. Set olarak fiyati bana makul geldi, ceyiz icin mega set alsam diye dusundum.
Kadikoyde magazalari var, gittim inceledim. %100 italyanmis, sertifikali ithalat belgeli.. oldukca guvenilir halleri var. 5 yil garantililermis (2 yilda olabilir hatirlayamadim) . Urunler de oldukca tok, tenekevari bir havalari yok.
Yine de kullanan birilerinden birkac yorum duysam icim rahatlayacak, internette var bir suru yorum ama guvenemedim :) sizlerden kullanan, duyan bilen var mi?
Yorum yazarsaniz sevinirim :)
İletişim:kızlar ben bu eklediğiniz fotofraftaki
Moneta, Moneta Ceramica Quick Kit 5'li Set | Evimister.com
monetanın tavasını aldım.tefal sattığı için aldım ancak 10 kere bile kullanamadan
fazla yağ bile koysam yapışmaya başladı.hemde nasıl yapışıyor.normal çelik tencere yapılmış gibi oluyor.
neden kaynaklandığı hakkında bilginiz var mı?teflon zararlı diye aldık,azda para değildi.3 ay önce kadar 70 küsüre aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?