Seramik Tencere ve Çelik Tencere Önerileriniz?

Var aslinda korkmazda begendigim modeller. Bak gostereyim onlari sana :)

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-23-13-42-10.png
    487,6 KB · Görüntüleme: 216
  • Screenshot_2014-10-23-13-41-52.png
    979,6 KB · Görüntüleme: 220
bence çelik tencere, seramik yapışmazlık bakımından iyi olabilir. fakat çok çabuk çiziliyor kızlar.

Arkadaşlar merhaba , konu başlığını görünce tavsiye bırakmadan geçmek istemedim , 2 yıldır SÜREL markalı Döküm Demir tava ve tencerelerimi kullanıyorum , ürünlerin pişirmede yemeklere kattığı lezzet tartışılmaz ayrıca antibakteriyel ürünler olduğu için sağlıklı pişirme elde ediyoruz. Ayrıca Türk Malı bir ürün Fabrikası Eskişehirdeymiş , Fabrika sahibi hepimizin bildiği SÜSLER markasının kurucusu ! Belki Döküm Demir ürünler ağır diyoruz ama birde şu var arkadaşlar ağırlığınca lezzeti var:) yemeklere kattığı lezzet ve sağlık bence daha önemli varsın biraz ağır olsun , sanki kucağımıza alıp oda odamı geziyoruz :) Yaklaşık 5 ay önce Döküm Demir üstüne Seramik kaplamalı ürünlerinden aldım ve çok memnunum kesinlikle içinde çizilme ve yapışma dahi olmuyor en güzeli bulaşık makinasında bile yıkanabiliyor , şuan piyasada bizlere seramik diye satılan sağlığa zararlı PTFE beyaz teflon kaplamalı tavalar ve tencerelerde bildiğiniz gibi çizilme , solma ve bir süre kullandıktan sonra yapışma oluyor , bu sebeple sağlıklı ve lezzetli yemekler için kesinlikle döküm tencere/tava tavsiye ediyorum...

arkadaşlar tencere çatal kaşık bıçak takımı için korkmaza güvenebilirsiniz porseleni nerden alırsanız alın farketmiyo hepsi nerdeyse aynı yerden geliyo bernardo kullanan arkadaşlarım var problem olmadı şu zamana kadar bende kahvaltı takımımı bernadodan aldım ama diğer herşeyimi korkmazdan aldım seramikte moneta iyi ama korkmazın natura seriside çok iyi bi bakın isterseniz fırınada girebiliyo içi dışı seramik 5 katmanlı tavsiye ederim

seramik grubu:
alıp memnun kalmadığımız: cem, esse
memnun kaldığımız: korkmaz
çok memnun kaldığımız: vita verde ve greenpan

çelik grubu:
alıp memnun kalmadığımız yok
memnun kaldığımız: hisar , zwilling , wmf

döküm tencere:
alıp memnun kalmadığımız: esse
alıp memnun kaldığımız: hecha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…