bernardo için internette sikeyet duydum bende.cevremde kullanan yok zaten.bernardonun magazasına gidince bende sekil olark ck begenmıstım ama hemen atlamayım bı arastıraym dedım netten baktm.korkmazı bende arastrayım bi bakalımHadi ya bernardo dan sikayetbduymadim. Aslinda cevrem de pek evlenen de yok. Karaca cin mali diyorlar bi arastir istersen. Kutahya evet bende dusunuyorum ama cok klasik ve ayni gibi geliyor takimlari otuzdrn bernardo ya sicak bakmistim. Bir de korkmazin yemek takimini ovenler var. Onu da merak ediyorum
moneta ya baktm iyi gonunuyr.bende kalıte olarak ıyı oldugunu duydum ama ck bıldıgım bı marka degıl acıkcası o yuzden tereddut ettım.çelik için herkesin memnun olduğu markalar korkmaz, hisar, jumbo
seramik biraz sıkıntılı bir konu. esse, schafer kullananlar seramiğinin kabardığını söylüyorlar. kabarmasa da yemek yapışıyormuş. herkesin memnun olduğu moneta var. hatta öve öve bitiremiyorlar :) almak isterseniz sitesine bir göz atın, başka yerden almaya kalkmayın. ben moneta 3lü setimi önce hepsiburada.com'dan aldım. set geldiğinde tava kulpu sallanıyordu, tencere yamuktu. neyse yolladım para iadesi aldım, 190 lira. sonra moneta'nın kendi sitesine baktım aynı set 140 lira :) hemen aldım, sorunsuz çabucak geldi setim :) kısacası moneta'ya güveniyorum. çelik tencerelerimi de tefal'den aldım. ucuzdu ve kulpları mordu, inşallah iyi çıkarlar :) ayrıca bir de sos tenceresi ve çaydanlık aldım onların da markası korkmaz. bir de son olarak çelikte karaca almayın, tencerelerin kulpları eriyor, hisar alacaksanız renkli kulplulara dikkat edin, kulpları soyuluyor.
delimano monetanın mı.Seramik setim delimano cok memnunum.FAkat seramik alirken iyi arastirmak lazim.Evlenirken bir arkadasim da benim setimin disinda seramik iki tava almisti bana.ikinci haftasinda tabani cizilmeye basladi hersey yapisiyordu gercek seramik degilmis.su an her yemegimi delimano setimle yapiyorum yanma yapisma cizilme hicbirsey yok ve cok saglikli oldugunu dusinuyorum teflondan ve yalanci seramiklerken uzak durun
Bilmiyorum canim degil galiba yani ben duymadim.Bir de celik tencerem bondy marka delimano kadar siddetle onermesem de fena degil.sanirim celik de korkmaz cok iyi.delimano monetanın mı.
çelik korkmazdan aldım ben.simdi seramik hangısını alayım onu karar veremıyrm.moneta ıyı dıyrlar.sımdı yorumları okurken dokum tencere yorumlarını gordm.seramıktende ıyı dıyrlr.ama seramık set alcm.ısınması falan bıraz zormus.belkı bi tane yayvan dokum tencere alırım.Bilmiyorum canim degil galiba yani ben duymadim.Bir de celik tencerem bondy marka delimano kadar siddetle onermesem de fena degil.sanirim celik de korkmaz cok iyi.
Canim ben ceyize aldim kullanamadim ama cok arastirdim korkmaz Kütahya ve Güral bunlar en iyileri karacadan sikayet coktu satan yerlerdende cok duydum ozellikle desenleri makinada bozuluyo diye bernardo pek sikayet duymadim ama korkmazdan vazgecmem ben seramiklerim celiklerim ful korkmaz annemde kullanıyor ve cok memnunuz.Ya bende hazirlik icin bakiniyorum yenek takimi icin bernardo ya da kutahya dusunuyordum ama bi arkadas korkmazi da onerdi. Korkmazin bone china serisi. Siz memnun musunuz? Yikanmasi falan dayanikliligi nasil?
Celikleri bende korkmazdan alcam catal bicak takimini falan da. Ama yemek takimi icin korkmaz.nasilolur bilmiyorum. Haftasonu magazasina ugradim satici cin mali dedi ama kutahya ve bernardoda oyle dedi. Cidden cok zor.islerCanim ben ceyize aldim kullanamadim ama cok arastirdim korkmaz Kütahya ve Güral bunlar en iyileri karacadan sikayet coktu satan yerlerdende cok duydum ozellikle desenleri makinada bozuluyo diye bernardo pek sikayet duymadim ama korkmazdan vazgecmem ben seramiklerim celiklerim ful korkmaz annemde kullanıyor ve cok memnunuz.
Korkmazin Çin malı porseleni oldugunu ilk kez duydum ben yerli uretim biliyorum son zamanda emsan karaca schafer bunlar cin mali uretim olarak satışta ayrica benim yemek takimim 5 yil garantili kirilma veya herhangi bir sorunda sorgusuz sualsiz aninda degisim var ben korkmaza guveniorum ceyiz seti seklinde aldim ceyiz seti 1500 tl ( yemek takimi, catal-bıçak, takimi hiper celik tencere ve kahvalti takimi ben kahvaltiyi cikarip icine korkmaz guvec tipi firinlanabilen seramik aldim 4 lu set birde schafer balik tavasi) ayti ayti alinca 2500 vr uzeri bi fiyat cikti ayri ayri alirim dersen kutahya ve gural al derim en azindan icene siner bilindik ve kendini ispatlamis markaCelikleri bende korkmazdan alcam catal bicak takimini falan da. Ama yemek takimi icin korkmaz.nasilolur bilmiyorum. Haftasonu magazasina ugradim satici cin mali dedi ama kutahya ve bernardoda oyle dedi. Cidden cok zor.isler
Ayri ayri almak istiyorum aslinda. Biraz fiyat kabarik oluyo ama.. mesela bernardo da yemekbtakimi begeniyorum 800 tl hediye ceki onla ne alsam diye dusunuyorum orda bulamiyorum. Cok karisti kafam baktikca :) umarim kolaya girer zamanla.
Valla benim y. Lisans olayi var seneye. Oyuzden dugun icin daha cok var ama bubsenw calisacagim icin bi taraftan eksiklikleri aliyim. Sonucta dugunu beklersem para ve zaman olarak yetisemem hic biseye :) bir de bu konularda hicbilgi merak yoktu simdi basa gelince aldi bi yelas neyi nerden nasil almali :). Ben korkmaz da ve kutahya da gunluk yemekbtakimlari begendim. Ikisinden birini tercih etcem. O kadar onemsemiyorum onun kalitesini dogrusu :) bernardo da biraz cocuk isi buldum gunluk y.t. larini ama misafir takimina bir turlu karar veremedim :) bernardo da paria antique cok guzel model ama cok tabak var icinde napcam o kadar tabagi bilemedim :)bayagı bi muhabbet olmus burda.yorum yazmasamda hep takip ediyrm özellikle thegkscr nin yorumlarını takip edyrm .o da benim gibi telaslı:))
günlük yemek takımı için bernardo alsam dıyorum nasıl olur.memnun kalırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?