Arkadaşlar memnun kaldığınız seramik tencere ve çelik tencere markalarını önerilerinizi ve beğenmediğiniz markaları yazar mısınız?
Teşekkürler
Arkadaşlar memnun kaldığınız seramik tencere ve çelik tencere markalarını önerilerinizi ve beğenmediğiniz markaları yazar mısınız?
Teşekkürler
Ya bende hazirlik icin bakiniyorum yenek takimi icin bernardo ya da kutahya dusunuyordum ama bi arkadas korkmazi da onerdi. Korkmazin bone china serisi. Siz memnun musunuz? Yikanmasi falan dayanikliligi nasil?Celikte korkmaz bir numara annem korkmaz kullaniyor bende korkmaz mora oldim ceyizime benim ceyiz seti hep korkmaz tabaklar kasiklar derken oldu oldu seramikte korkmaz olsun dedim guvec tipi firinlanabilen seramik set aldim kullananlar cok memnun korkmazdan.
Bernardo alma bence.ck sikayet duydum kutahyadan vazgecme derim.ben misafr icin kutahya alcm.gunluk icin karaca dusunuyrm.aslindan emsanda ck begendigim bi model var gunlk icin ama iyimi bilmiyrm .yikaninca desenleri cikar diye korkuyrmYa bende hazirlik icin bakiniyorum yenek takimi icin bernardo ya da kutahya dusunuyordum ama bi arkadas korkmazi da onerdi. Korkmazin bone china serisi. Siz memnun musunuz? Yikanmasi falan dayanikliligi nasil?
Haklisin bi arkadasm da ayni seyleri soyledi.ayni sikayetler.peku ne almali .korkmaz celik iyi onu aldm ama seramigi nasildir acaba.Seramik tencerelerde Tantitoni tavsiye etmiyorum. Cok sık kullanmiyor olmama ve sadece tahta kasik kullanmama ragmen 4 ay gibi bir surede icinde bazi kisimlari kalkti.
seramik icin bi duyum alirsan bizinlede paylaskorkmazı öneren çok insan var etrafımda bende korkmaz kappa serisini aldım çeyizime.. bence de korkmaz almalısın. seramik konusunda bende karar veremiyorum schafer ıcın ıyı de kotu de yorumlar okudum bu yuzden sogudum biraz
Hadi ya bernardo dan sikayetbduymadim. Aslinda cevrem de pek evlenen de yok. Karaca cin mali diyorlar bi arastir istersen. Kutahya evet bende dusunuyorum ama cok klasik ve ayni gibi geliyor takimlari otuzdrn bernardo ya sicak bakmistim. Bir de korkmazin yemek takimini ovenler var. Onu da merak ediyorumBernardo alma bence.ck sikayet duydum kutahyadan vazgecme derim.ben misafr icin kutahya alcm.gunluk icin karaca dusunuyrm.aslindan emsanda ck begendigim bi model var gunlk icin ama iyimi bilmiyrm .yikaninca desenleri cikar diye korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?