• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seramik tencere seti

Meyvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
5
0
86
Diyarbakır
mrb kızlar.çeyızımı yenıletmek ıstıyorum.
tencere setı olarak teflon kullanıyorum , seramık tencere setını almayı dusunuyorum.
ancak seramık kullanımıyla ılgılı tecrubem hıc olmadı.
kullananınız var mı?
memnun musunuz?pratık mı?sağlıklı mı?
yoksa teflona devam mı edeyım?
bır turlu karar veremedım.
önerılerde bulunabılır mısınız
önerılerınız ıcın sımdıden tesekkurler

Canım kullanan birisi olarak yorumlarimi yaziyim bende ceyizim için seramik karaca aldım sayfamda da var evde de karaca kullanıyoruz...Öncelikle teflonlarda yağlı birşey yaptığın zaman sanki dibinde yağ kalmış gibi bir izlenim oluyorya seramiklerde öyle bir durum söz konusu değil içim rahat etsin diyorsan çok az bir cif dok yıka...Bulaşık makinesinde de hiçbirşey olmadan yikanabiliyor...Yalnız alacağın markaya dikkat et..Benim aldığım yerde Seramikte Cem ve Esseyi onermediler...Bende Karaca aldım.Teflonda ise Tefal ve Cem'i önerdiler bende dore rengini sevdiğim için Cem aldım..Bence al :)

Canım alacaksan MONETA marka al. Bu işte en iyisiler. Temizlenmesi inanılmaz rahat, kesinlikle yiyecekler yapışmıyor, yemek yaparken çok az kullanıyorsun. Ama teflonlar gibi dikkat istiyorlar. Çelik kaşık kullanmamak gerekiyor

kayınvalidem esse ecotouch serisini kulanıyor, çok memnun. yaklaşık bir senedir herhangi bir sorun yaşamadı.

her marka bir diğerini kötülüyor zaten, bence önemli olan kullanıcı yorumları;)

ben de esse den aldım.

ben anneme cem seramik tencere seti aldım 3 4 aydır kullanıyoruz netten almıştım bikaç kusuruyla geldi iç kısmından soyulmuş şekilde annem boşver uğraşma dediği için geri göndermedim ama kendimiz tahta kaşıkla kullanıyoruz ve elde yıkıyoruz şuana kadar bir problem yaşamadık temizliği gerçekten çok kolay ben hangi marka alırım hiç bilmiyorum sadece şuan kullandığım markayı anlatmak istedim karar verme aşamasında yardımcı olur diye :56:

kesinlikle seramik tencere öneririm ben şuan bernardodan aldığım bu tencereleri kullanıyorum inanılmaz memnunum hem çok rahat temizleniyor dış ve iç yüzeyi hem de hiç yapıştırmıyor. Ballarini como tencere olarak geçiyor. $635089832996094589.jpg Ballarini Como-28 cm Tencere | Bernardo

kızlar kafam seramikle ililgiii çok fena karıştı... aşağıdaki seçenklerden hangisi güzeldir. hangini almalıyım.. aryıldızın parçası çok ama bana bi pilav tenceresi ve tavası lazım die düşünüyorum çünkü tam takım çeik tencerem var. hangini almalıyım.. hangisi iyidir..

MONETA ALLUFLON 3 PARÇA SERAMİK TENCERE SETİ (şu Premium 3 Parça Seramik Tencere Seti oluyo sanırım bu) 113tl

ARYILDIZ BLACK ECOSERA 9 PARÇA SERAMİK TENCERE SETİ 200 tl

ben de korkmazın seramik tenceresini aldım kızlar..natura modelinden.gril tavasını ve derin tenceresini aldım.genelde çok olumlu konuşuyolar ama kullanmadan bilemeyiz...şimdi de pilav tenceresi istiyorum onu da bernardodan alıcam galiba. :16:

kızlar kafam seramikle ililgiii çok fena karıştı... aşağıdaki seçenklerden hangisi güzeldir. hangini almalıyım.. aryıldızın parçası çok ama bana bi pilav tenceresi ve tavası lazım die düşünüyorum çünkü tam takım çeik tencerem var. hangini almalıyım.. hangisi iyidir..

MONETA ALLUFLON 3 PARÇA SERAMİK TENCERE SETİ (şu Premium 3 Parça Seramik Tencere Seti oluyo sanırım bu) 113tl

ARYILDIZ BLACK ECOSERA 9 PARÇA SERAMİK TENCERE SETİ 200 tl

Moneta seramikte iyidir fiyattida iyimis

Back