Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben esse kullanıyorum.memnunum.cam seramikler var bir de esse de.ondan da tekli almıştım.şimdi set alıcam.süperler.tavsiye ederim
bu konuda bende bilgisizim, bilgilendirecek arkadaşları bekleyelimm
arkadaşlar seramik tencere seti almayı düşünüyorum kullanan ve memnun kalanlar ve de kalmayanlar yardımcı olursa sevinirim
bir de televizyonda coocan elmas kaplamalı tava gördüm videolarında çok iyi gözüküyordu
önerilerinizi bekliyorum
Canım bunu gordun mu?
Bunun mega setini annem kullanıyordu bunu da ben ceyize aldım. 149tl ye dusmus+ucretsiz kargo + gumus kolye hediyeli:)
Gerçek seramik bu bu arada oyle ucuz olanlar gibi sprey boya değil:)
arkadaşlar seramik tencere seti almayı düşünüyorum kullanan ve memnun kalanlar ve de kalmayanlar yardımcı olursa sevinirim
bir de televizyonda coocan elmas kaplamalı tava gördüm videolarında çok iyi gözüküyordu
önerilerinizi bekliyorum
Merhabalar
Hanımlar ben de birçoğunuz gibi mutfakta vakit geçirmeyi sevsem de, vaktimin çoğunu mutfakta geçirme taraftarı da değilim. Mutfak araç-gereçleri de bize bu konuda katkı sağlamalı. Konu başlığında adı geçen COOCAN marka tavaların tanıtım filmlerinden ben de çok etkilendim. Hatta izlediğimin hemen ertesi günü sipariş vermeye bile yeltendim. ama sonra içime bir kurt düştü ve araştırmak istedim. Evvela hiçbir şikayet/memnuniyet bildiren bir yorumla karşılaşmadığım için vazgeçmek üzereydim ki; Youtube üzerinden arama yapmayı akıl ettim.
İyi ki de böyle yapmışım. Helal param varmış da, heba olmadı. Ben asla ve katta satın almam. Hayır, bir de evladiyelik diye satıyorlar. Neyse fazla yoruma hacet yok. İzleyin ve kendiniz karar verin. Malum paralar ağaçta yetişmiyor.
http://www.youtube.com/watch?v=MNvz6KgFiTg
http://www.youtube.com/watch?v=sYbWFad5FgQ
http://www.youtube.com/watch?v=PNxfCjh-9WM
http://www.youtube.com/watch?v=gYwgm0XxkK4
Umarım almayı düşünenleri durdurmak adına geç kalmamışımdır.
Ben Tefal'den 7-8 ay önce 250 TL ödeyerek seramik tava seti aldım. Satıcı bana kesinlikle yapışmayan yeni nesil seramik tavalardan olduğunu söyledi ve bende Tefal'i iyi bir firma sanarak bu ürünü aldım. 7 ay sonra tavalarda ne yapsam yapışır oldu. Firmayı aradığımda beni yetkili servise gönderdiler. İşte servisin bana söyledikleri Bu tava yapışır. Yapışmasın istiyorsanız 250 derece de kullanmalısınız. Oldu bende yetkiliye herkes gibi normal bir ocakta kullandığım tavanın 250 derece sıcaklığını nasıl ölçeceğimi sordum. Haklı olduğumu ama satıcının bana bildirmesi gerektiğini ama garantisi olsa da bir şey yapamayacaklarını söylediler. Kısaca Tefal'den bir şey almayın. Garantinize güvenmeyinarkadaşlar seramik tencere seti almayı düşünüyorum kullanan ve memnun kalanlar ve de kalmayanlar yardımcı olursa sevinirim
önerilerinizi bekliyorum
Merhabalar
Hanımlar ben de birçoğunuz gibi mutfakta vakit geçirmeyi sevsem de, vaktimin çoğunu mutfakta geçirme taraftarı da değilim. Mutfak araç-gereçleri de bize bu konuda katkı sağlamalı. Konu başlığında adı geçen COOCAN marka tavaların tanıtım filmlerinden ben de çok etkilendim. Hatta izlediğimin hemen ertesi günü sipariş vermeye bile yeltendim. ama sonra içime bir kurt düştü ve araştırmak istedim. Evvela hiçbir şikayet/memnuniyet bildiren bir yorumla karşılaşmadığım için vazgeçmek üzereydim ki; Youtube üzerinden arama yapmayı akıl ettim.
İyi ki de böyle yapmışım. Helal param varmış da, heba olmadı. Ben asla ve katta satın almam. Hayır, bir de evladiyelik diye satıyorlar. Neyse fazla yoruma hacet yok. İzleyin ve kendiniz karar verin. Malum paralar ağaçta yetişmiyor.
Merhabalar
önerilerinizi bekliyorum
merhaba ben mcj den coocan marka tava setini aldım çok memnunum 2 yıldır kullanıyorum yanmıyor yapışmıyor tavsiye ederim.arkadaşlar seramik tencere seti almayı düşünüyorum kullanan ve memnun kalanlar ve de kalmayanlar yardımcı olursa sevinirim
önerilerinizi bekliyorum
coocan marka tavayı yağsız olarak ta pişiriyorum hiç bir şekilde yapışma ve tavada bozulmada olmuyor.arkadaşlar seramik tencere seti almayı düşünüyorum kullanan ve memnun kalanlar ve de kalmayanlar yardımcı olursa sevinirim
önerilerinizi bekliyorum
Merhabalar
youtube dan gönderdiğiniz tava dikkat ederseniz dıamond marka tavadır ben mcj den coocan marka tava aldın 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum hiç bir şekilde yanmıyor ve yapışmıyor tavsiye ediyorum.