- 15 Şubat 2012
- 190
- 60
- 118
- Konu Sahibi happinessforever
-
seramik tava tencere konusunda ne düşünüyorsunuz. ben bi tane kullanıyorum ama çok dikkat etmeme rağmen küçük bir yerinde çatlak oluşmuş. denildiği gibi sağlıklı şeyler mi sizce, yoksa çok mu zararlı. kolay temizlenmesi, yapışmaması açısından ben korkmazdan memnun kaldım ama sağlık açısından sizin fikirlerinizi merak ettim.
ben esseden almıştım, 1 yıldır kullanıyorum. bulaşık makinasında yıkamayın demişlerdi. ilk zamanlar yıkamadım ama sonradan uğraşamadım. sürekli bulaşık makinasında yıkıyorum. çok memnunum. hiçbirşey olmadı. yalnız şöyle bir püf noktası var. sıcakken suyun altına koymayacaksınız. soğuduktan sonra yıkayınca birşey olmuyor. bu teflonlar için de geçerli. uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız sıcakken su değdirmeyin..
arkadaşlar, çevremdeki kimse mutlu ve memnun değil seramik tavalardan. öyle ki teflonların beyaza boyanmış hali de deniyor.
seramik tava tencere konusunda ne düşünüyorsunuz. ben bi tane kullanıyorum ama çok dikkat etmeme rağmen küçük bir yerinde çatlak oluşmuş. denildiği gibi sağlıklı şeyler mi sizce, yoksa çok mu zararlı. kolay temizlenmesi, yapışmaması açısından ben korkmazdan memnun kaldım ama sağlık açısından sizin fikirlerinizi merak ettim.
hangi marka kullanıyorsun?Elde mi yıkıyorsunuz bulaşık makinasında mı? benimde var bilmediğimden bulaşık makinasında yıkadım. içine bişey olmadı dışının rengi döndü ama kullanılacak gibi. teflonlara göre daha kullanışlı geliyor bana.
hangi marka kullanıyorsun?
Taç marka, öyle aman aman bir marka değil ama memnunum rengi de dönmeseydi iyiydi
Çelik her zaman en iyisidir.Elde mi yıkıyorsunuz bulaşık makinasında mı? benimde var bilmediğimden bulaşık makinasında yıkadım. içine bişey olmadı dışının rengi döndü ama kullanılacak gibi. teflonlara göre daha kullanışlı geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?