Seramik havan mı bambu havan mı?

bambu olanlarn temizliğini hemen yapınca hiçte koku yapmyo çok memnunm ben kırılma derdide yok.tavsiye edrm..

canım cam kesme tahtası bı mılyoncularda bıle satılıo..

cam kesme tahtasını ilk kez duyuyorum kaydirigubbakcemile2 ben kesin kırarım onuuu :1rolleyes:

bencede pirinç havanlar oldukça güzel ve nostaljik babannemin vardı ben pirinç havan almayı düşünüyorum

bizde evde bambu havan kullanıyoruz hatta plastikte var plastik koku yapıyor onu biliyorum en güzeli bambu.

gecen gun ben seramık bambu gordum coook guzeldı ama kırılır dıye endıse ettıgım ıcın almaktan vazgectım..

seramık havan kullanan var mı kızlarr??

bambu havanı sarımsak vb, bakır havanı ceviz,fındık vb için kullanıyoruz biz evde. ben de kendi evime öyle alıcam.

aynen bizim evimizde de öyleydi, bambu sarımsak, pirinç ceviz için... annem çeyizime de bu şekilde hazırlamış... pirinç havanlar çok güzel görünüyorlar bence, kayınvalidem şark köşesinde dekor olarak kullanıyor mesela, ben de cam kapaklı olan mutfak rafımda bakır cezvelerim ve french presslerimle birlikte dizdim, çok şeker görünüyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…