Seramik havan mı bambu havan mı?

hanne54

19.09.2010
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
2.375
2
116
Sakarya
Kızlar havan alacağım ama piyasada çok farklı havanlar mevcut. Kullanan arkadaşlar neyi önerirler acaba? Seramik mi bambu mu?
Şimdiden teşekkürler.

ben de merak ediyorum ama seramige soyle bi baktim da gecen de sert bi darbe ile kirilabilir mi acaba.bilmiyorumkismile

bambuyu sanırım hiç görmedim ama sanırım mudoda görmüştüm geçen aylarda bir seramik havan çok şıktı :)

cnm ben bugun aldim havan pazara gitmstim seramik minik bi sey..Kasigi tahta kendisi seramik satan kisi kolay kolay kirilmaz dedi,ceviz bile kirabilirsn dedi bakalim..Koyunca topigime gorursun cnm..

memlekette agactan kasık havan yapan amca var gıdınce ona kasık havan dograma tahtası yaptırmayı dusunuorum. kucuk esnaf da kalkınsın :)

memlekette agactan kasık havan yapan amca var gıdınce ona kasık havan dograma tahtası yaptırmayı dusunuorum. kucuk esnaf da kalkınsın :)

Canım aslında tahtayı ben de çok seviyorum ama gözenekli ve organk bi yapısı olduğu için bakteri üreyebiliyor diye duydum nereden duyduysam, bir de deterjanı emip yemek yaparken yemeklere karışma ihtimali var. Aslında görüntüleri o kadar tatlı ki, elimden gelse herşeyimi tahta alırım.

tahtanin deterjani emdigini ben de duymustum o yuzden bulasik makinasina atmak dogru degilmis..

Sağ ol canım fikrini beyan ettiğin için. Bunu hiç düşünmemiştim ben, bakteri üretme konusunu.

Kızlar havan alacağım ama piyasada çok farklı havanlar mevcut. Kullanan arkadaşlar neyi önerirler acaba? Seramik mi bambu mu?
Şimdiden teşekkürler.

seramik hiç kullanışlı değil bence bambu. yalnız alırken cilalı olmasına dikkat etmelisin. cilasız olursa kir tutar.

bende aynı seyı dusunuorum bambu mu alsam diye..ayrıca kesme tahtası olarak 2 tane bambu almıstım..siz söyleyince hak verdım bakteri konusunda..bende hiç düşünmemiştim..sanırım goruntusune aldandım..

ama aklımda cam kesme tahtası da var hala..

havan konusunda sizi takipteyim kızlar..

seramik al havanı ben mudo'dan 2 tane aldım birini çeyizime koydum birini de anneme verdim kullanıyoruz 1 aydır hiç sorun yaşamadık hem de şıklıgı da var cam kesme tahtası fikri hoşuma gitti ben onu nerden alabilirim?ayrıca sarımsak için pratik doğrayıcılarda var onlardan da alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…