Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de merak ediyorum ama seramige soyle bi baktim da gecen de sert bi darbe ile kirilabilir mi acaba.bilmiyorumkismile
Ben de onu merak ediyorum tatlım. Bambu da koku yapar mı acaba?
bambuyu sanırım hiç görmedim ama sanırım mudoda görmüştüm geçen aylarda bir seramik havan çok şıktı :)
memlekette agactan kasık havan yapan amca var gıdınce ona kasık havan dograma tahtası yaptırmayı dusunuorum. kucuk esnaf da kalkınsın :)
tahtanin deterjani emdigini ben de duymustum o yuzden bulasik makinasina atmak dogru degilmis..Canım aslında tahtayı ben de çok seviyorum ama gözenekli ve organk bi yapısı olduğu için bakteri üreyebiliyor diye duydum nereden duyduysam, bir de deterjanı emip yemek yaparken yemeklere karışma ihtimali var. Aslında görüntüleri o kadar tatlı ki, elimden gelse herşeyimi tahta alırım.
tahtanin deterjani emdigini ben de duymustum o yuzden bulasik makinasina atmak dogru degilmis..
Canım aslında tahtayı ben de çok seviyorum ama gözenekli ve organk bi yapısı olduğu için bakteri üreyebiliyor diye duydum nereden duyduysam, bir de deterjanı emip yemek yaparken yemeklere karışma ihtimali var. Aslında görüntüleri o kadar tatlı ki, elimden gelse herşeyimi tahta alırım.
havan ney:ecrin_bebek:
Kullanıcı adına bak soruya bak.Bu ne yaman çelişki böyle. :mymeka:
havan ney:ecrin_bebek:
Kullanıcı adına bak soruya bak.Bu ne yaman çelişki böyle. :mymeka:
Kızlar havan alacağım ama piyasada çok farklı havanlar mevcut. Kullanan arkadaşlar neyi önerirler acaba? Seramik mi bambu mu?
Şimdiden teşekkürler.
bende aynı seyı dusunuorum bambu mu alsam diye..ayrıca kesme tahtası olarak 2 tane bambu almıstım..siz söyleyince hak verdım bakteri konusunda..bende hiç düşünmemiştim..sanırım goruntusune aldandım..
ama aklımda cam kesme tahtası da var hala..
havan konusunda sizi takipteyim kızlar..