Sera81'in konu basligini "Ben harbi salagim.." olacak sekilde kim degistirdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlığı konu sahibi değiştirmedi.

Çünkü başlık değişmeden önce konu sahibi banlanmıştı.

hımm ,o durumda .. her kim yaptıysa o başlığı değiştirmeli'' ben ....'' olan son hali yani ,moderatörlerin böyle birşey yapacağını sanmıyorum , konu kitlenir , kişi uzaklaştırılır ,gerekirse kızgınlık belirtilir ama o başlık atılmaz , vardır mutlaka bi durum

Ben yöneticilerin böyle bir şeye tenezzül edeceğini sanmıyorum.
Bence arkadaş çok fazla tepki aldığı için bütün yorumlarını silip, başlığını da ben harbi salağım olarak değiştirdi. Bazı arkadaşların dediğine göre gelişmiş ayarlardan başlık değişiyormuş. Ona karşı yorumlar ağır geldiğinden ve daha fazla kaldıramadığından dolayı kendi kendine sinirlenip böyle bir şey yaptı.

o konunun bu kadar takip edilmesine ayrı bir sasırdım
cünkü çok manasız bir dert geldi bana
insanların o konuya cok gülmesine ayrı bir sasırdım

konu baslığının değiştirilmesinin bu kadar merak edilmesine hepten şaşırdım

kızlar boşverin Kadir Geceniz mübarek olsun ,dualarınız kabul olsun

Son düzenleme:
aaa başlığı değiştirebiliyormuşuz şimdi farkettim:1:
yeni bir şey daha öğrendik mübarek günde:51:

Son düzenleme:
Başlığı konu sahibi değiştirmedi.

Çünkü başlık değişmeden önce konu sahibi banlanmıştı.

Arkadaşlar konu sahibi dün banlandı ama bugün gündüz banı açıktı aktif olarak sitedeydi.. Konularını silip başlıklar değiştikten sonra kazen konuya yazıp kilitledi ve konu sahibini de banladı tekrar..
Yani kendisi değiştirmiştir oluyor bu durum da ki zaten kazen in yada mune nin böylesi bir şey yapacağını düşünmek ble şaçma ötesi..

Arkadaşlar konu sahibi dün banlandı ama bugün gündüz banı açıktı aktif olarak sitedeydi.. Konularını silip başlıklar değiştikten sonra kazen konuya yazıp kilitledi ve konu sahibini de banladı tekrar..
Yani kendisi değiştirmiştir oluyor bu durum da ki zaten kazen in yada mune nin böylesi bir şey yapacağını düşünmek ble şaçma ötesi..

Evet zaten dün son yorumlarında siteye girdiği bariz belli
Ancak bu kendisi yaptığı anlamına gelmiyor bence eşi görmüş, beğenmemiş ve misilleme yapıyo olabilir
Yöneticilerin böyle boş işlerle uğraşacağını sanmıyorum
Biz 40 akıllı da bi taşın peşine düştük

Sizin nezdinizde moderatörlerin böyle birşey yapmayacağını söyleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, ben ve moderatör arkadaşlarımın başlıkla veya içerik değiştirmekle uzaktan yakından alakası yoktur.

Ayrıca üyelere ve konulara yönelik konu açılması yasak olduğundan bu konuyu yorumlara kapamak zorundayım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back