Burada sorumlu kişilerin yaptığından emin olmadan,sizde düşünmeden konuşmuş,yok yere suçlamışsınız..
Burada kendi kafasına göre hareket edip,üyenin hesabına girip,şuursuzca hareket edecek mod olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
üyeler başlık değiştiremiyorsa yönetim de yapmamışsa kim yaptı o zaman?
valla ben masumum
İnanalım mı?
Bende öyle bir konu okumuştum, aynı konumu acaba?
Konu sahibinin eşi epey saydırmıştı.
Herkes adama söylenirken konu sahibi gelip eşini savunmuştu
Aslinda iki ihtimali de soyledim, ama tahmin ettigim ve yaptigina daha fazla olasilik verdigim bir kisi var haklisin. Ama olaya bir de soyle bakalim, konu sahibi degistirdiyse modaretorlerden suphelendigim icin ozur dilerim, ama o degistirmediyse ve kendisinin banli oldugu da dusunuldugunde yapilan ayibi ortaya koymak gerekmez mi?
Bir kayınvalide konusuydu.Yeni evlendiklerinde gelip kalmış filan...
Benim okuduğum konuda tartışma olmadı.Son sözü eş yazmıştı.
Yazıklar olsun,bir annem fazla gelmiş türü kibar :) sitemlerdi.
Aynı konu değilmiş, olaylı bir konuydu benim hatırladığım.
Konunun sonunda konu sahibi kocişimin haklı bulmuştu.
bunu hçbir moderatör yapamaz. çünkü bizim kendi bölümlerimiz dışında başka bölümlerde mesaj değiştirme yetkimiz ve editleme tuşumuz yok.Esi ve Esinin ailesi bolumunde Sera81 nickli arkadasin esinin takintisidan bahsettigi bir konu vardi, gelen tepkiler uzerine yazdigi herseyi ttttttttttttttttt kkkkkkkkkkkkkk gibi anlamsiz olacak sekilde degistirdi. Bunun yaninda baslik da "Ben harbi salagim.." olacak sekilde degisti. Bunu Sera81 yaptiysa birsey diyemem, sorunlari var herhalde derim. Ama uyenin tum yazdiklarini degistirmesi uzerine moderator yaptiysa cok yakisiksiz, foruma uye olunca kimse modaretore uyelere hakaret etme hakki vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?