Sera81'in konu basligini "Ben harbi salagim.." olacak sekilde kim degistirdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi kendine degismis o zaman. Harry Potter' daki gibi. :34:

P.S. Konu icerigine uygun baslik bulunamayinca boyle oluyor.

Son düzenleme:
Burada sorumlu kişilerin yaptığından emin olmadan,sizde düşünmeden konuşmuş,yok yere suçlamışsınız..
Burada kendi kafasına göre hareket edip,üyenin hesabına girip,şuursuzca hareket edecek mod olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Aslinda iki ihtimali de soyledim, ama tahmin ettigim ve yaptigina daha fazla olasilik verdigim bir kisi var haklisin. Ama olaya bir de soyle bakalim, konu sahibi degistirdiyse modaretorlerden suphelendigim icin ozur dilerim, ama o degistirmediyse ve kendisinin banli oldugu da dusunuldugunde yapilan ayibi ortaya koymak gerekmez mi?

kazen yapmıştır kim yapacak:27:

üyeler değştiremiyor ki başlığı....

kazen de çileden çıkmıştır :1:

üyeler başlık değiştiremiyorsa yönetim de yapmamışsa kim yaptı o zaman?
valla ben masumum :1:

kazen zaten konuyu sinirlenıp kapatmış....ama yıne de ben bır uyeye bu sekılde hakaret edecegını düşünmüyorum.:26:
yoksa düşünmeli miyim:44::44:

ben gündüz bu konuyu gördüm:27::27: şimdide konunun isminin değiştiğini görünce çok şaşırdım:53::53::53:
:1::1:ben yaptım dermişim ama:ssz::ssz:tövbe ben yapmadım:27::27::27:

Ben de merak ettim şimdi, çok esrarengiz :23:
İnşallah moderatörler yapmamıştır :26: Böyle bişey beklemem hiçbirinden.

çok basit!

sera81 nickli arkadaşımız konuyu açıyor,daha sonra açtığı konudan pişman olup,ilk yazdığı sayfayı değiştiriyor ve siliyor,

tabiiki en son yazdıklarınıda ttttt,ffffff şeklinde doldurmaya aklınca yazdılarını silmeye çalışıyor.

ya birisi başlığı falan kibledi yada sera81 in giriş konusunu değiştirdiği için kazen geldi hem başlığı düzeltti,hem ilk mesajı geri getirdi

hemde sera81 e ceza verdi.bunda bir gariplik yok aslında.kazen kızmış haklı olarak ve başlığı düzeltip,arkadaşı göndermiş kısacası.

Son düzenleme:
Bende öyle bir konu okumuştum, aynı konumu acaba?
Konu sahibinin eşi epey saydırmıştı.
Herkes adama söylenirken konu sahibi gelip eşini savunmuştu:9:

Bir kayınvalide konusuydu.Yeni evlendiklerinde gelip kalmış filan...
Benim okuduğum konuda tartışma olmadı.Son sözü eş yazmıştı.
Yazıklar olsun,bir annem fazla gelmiş türü kibar :) sitemlerdi.

Aslinda iki ihtimali de soyledim, ama tahmin ettigim ve yaptigina daha fazla olasilik verdigim bir kisi var haklisin. Ama olaya bir de soyle bakalim, konu sahibi degistirdiyse modaretorlerden suphelendigim icin ozur dilerim, ama o degistirmediyse ve kendisinin banli oldugu da dusunuldugunde yapilan ayibi ortaya koymak gerekmez mi?

Konu başlığını değiştirebiliyor musun ? Dener misin ?

Bir kayınvalide konusuydu.Yeni evlendiklerinde gelip kalmış filan...
Benim okuduğum konuda tartışma olmadı.Son sözü eş yazmıştı.
Yazıklar olsun,bir annem fazla gelmiş türü kibar :) sitemlerdi.

Aynı konu değilmiş, olaylı bir konuydu benim hatırladığım.
Konunun sonunda konu sahibi kocişimin haklı bulmuştu.

Aynı konu değilmiş, olaylı bir konuydu benim hatırladığım.
Konunun sonunda konu sahibi kocişimin haklı bulmuştu.

sizin söylediğiniz yakın zamanda mıydı ? adam kadını kandırmış okulda müdürüm falan diye mi öyle bir şeydi sanırım :26:

Esi ve Esinin ailesi bolumunde Sera81 nickli arkadasin esinin takintisidan bahsettigi bir konu vardi, gelen tepkiler uzerine yazdigi herseyi ttttttttttttttttt kkkkkkkkkkkkkk gibi anlamsiz olacak sekilde degistirdi. Bunun yaninda baslik da "Ben harbi salagim.." olacak sekilde degisti. Bunu Sera81 yaptiysa birsey diyemem, sorunlari var herhalde derim. Ama uyenin tum yazdiklarini degistirmesi uzerine moderator yaptiysa cok yakisiksiz, foruma uye olunca kimse modaretore uyelere hakaret etme hakki vermiyor.
bunu hçbir moderatör yapamaz. çünkü bizim kendi bölümlerimiz dışında başka bölümlerde mesaj değiştirme yetkimiz ve editleme tuşumuz yok.
zaten bdvninde moderatörü yok. o yüzden moderatörlerin yapması mümkün değil

konu başlığı değişiyor arkadaşlar kendi açtığınız konuların ilk mesajını düzenleme hep açık oradan mesaj düzenleme paneli- gelişmiş düzen diyince mesaj kısmıda başlıkta değişiyor.

konu sahibi konusunu mesaj düzenlemeye tıklayıp sorada gelişmiş düzene tıklayarak ( sebeb belirtmek şartı ile) konu başlığını değiştirebiliyor ;)

Kendiliginden degismis desekte kurtulsak olmuyor mu. :23:

Ya da konu sahibi degistirmis .

Ya da ben.

Ya da Kazen.

Ne degisiklik olacak ki.

Konu orada kapatilmis bir sekilde duruyor iste.

Kazen o sekilde degistirdiyse mutlaka bizim bilmedigimiz hakli bir sebebi vardir. :34:

Ben konu sahibinin de yöneticilerin de yaptığına ihtimal vermiyorum
Eşi rastlayıp sinirlenmiş , o bana böyle diyo madem bende onu rencide edeyim de görsün gibi bi misillemeye girmiş olabilir.

Ne boş işlerle uğraşıyoruz aslında, böyle gecelerde daha bi iyi anlıyor insan bunu.
Kadir gecenizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim arkadaşlar.
Hayırlı geceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back