Sera81'in konu basligini "Ben harbi salagim.." olacak sekilde kim degistirdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hicbisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
856
24
26
İstanbul
Esi ve Esinin ailesi bolumunde Sera81 nickli arkadasin esinin takintisidan bahsettigi bir konu vardi, gelen tepkiler uzerine yazdigi herseyi ttttttttttttttttt kkkkkkkkkkkkkk gibi anlamsiz olacak sekilde degistirdi. Bunun yaninda baslik da "Ben harbi salagim.." olacak sekilde degisti. Bunu Sera81 yaptiysa birsey diyemem, sorunlari var herhalde derim. Ama uyenin tum yazdiklarini degistirmesi uzerine moderator yaptiysa cok yakisiksiz, foruma uye olunca kimse modaretore uyelere hakaret etme hakki vermiyor.

o değilde bu konuyu okuyan herkes gidip bir de sera nın konusunu okuyor

Son düzenleme:
Şimdi gördüm.
Kendisi yapmış diye ceza almış ama...
Belki eşi de yapmış olabilir.
Belki yazdıklarını görmüştür.

ceza aldıktan sonra forumlara yazamaz ki bu durumda değiştirememesi lazım değil mi?

modların böyle bir şey yapacağı ihtimalini düşünmüyorum ama tuhaf tabi ki her ne kadar ilk konu başlığı itici hatta ötesinde de olsa . yani arkadaşın üslupla ilgili sorunları olduğunu düşündüm ben işin açığı. bir kişi buraya konu yazarken kullandığı dile üsluba dikkat etmiyorsa ve daha sonra üstüne üstlük konu içeriğini siliyorsa ilk öncede onda bir sorun olduğunu düşünüyorum ben nedense. çünkü insan yorum yapılmasını istemediği şeyleri ya yazmamalı yada uygun uslüp kullanmalı diye düşünüyorum. ama tekrar söylüyorum modların yapabilceği ihtimalini düşünmüyorum

Başlığı modların değiştirdiğini düşünmüyorum.
Burada ne absürd konular açıldı,ne fake üyeler oldu...
Hakikaten sabır sınırlarını zorlayan durumlar yaşandı.
Yine de böyle bir uygulama yapmadılar.
Bu üyeye yapmaları için sebep hiç yok bence.

Acaba birileri bahsi geçen arkadaşın mail şifresini ele geçirmesin belkide başkaları onun adına yapmıştır.Sonuçta mail şifresi ele geçirilmiş olsa üyesi oldugu bütün forumların şifrelerini ele geçirebilirler.Arkadaşlara katılıyorum sitenin modları öyle birşey yapmaz.

Son düzenleme:
Burada sorumlu kişilerin yaptığından emin olmadan,sizde düşünmeden konuşmuş,yok yere suçlamışsınız..
Burada kendi kafasına göre hareket edip,üyenin hesabına girip,şuursuzca hareket edecek mod olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Modlar yapmaz öyle şey arkadaşlar.
Gündüz saatlerinde konu sahibi aktif olarak sitedeydi cezası kalkmış yani sonrasında böyle bir şey yaptığı için tekrar banlanmış olabilir.

hayatın içindenin editörü yok dolayısıyla da geriye kazen ve mune kalıyor onlarında böyle bir şey yapacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
üyelerin açtığı konuyu değişitirme yetkisi var sanırım ama başlığı değiştirebiliyor mu onu bilmiyorum..arkadaşın hesabına başkası falan girmemiştir eğer bunu konu sahibi yaptıysa açtığı konudan pişman olup başlığı öyle değiştirmiş olabilir.

Ben bir üyenin üyeliği üzerinden eşinin gelip sitem ettiğini okumuştum.
Hem üyeye hem yorum yapanlara çok fena sitem etmişti.
Sanırım bir tek ben gördüm çünkü konu anında uçmuştu:)

çok merak ettim böyle bir şey var mı gerçekten? üyeler konu ismi değiştiremezler ama mod.ların da yaptığını sanmıyorum. siz değiştiğinden emin misiniz?
o konunun başlığı uygun şekilde düzeltilmemiş miydi zaten?

Ben konu basligini degistirebildigimizi bilmiyordum, öyle mi?
Hatta bir kere degistirmek istemistim ama degistirememistim.
Degistiremiyorsak biz, kim ola? :26:

ben konun içeriklerini değiştirebildiğimizi biliyorum hatta bazısı siliyor ceza alıyor ama başlık değiştirmeyi ilk defa duydum.

Ben bir üyenin üyeliği üzerinden eşinin gelip sitem ettiğini okumuştum.
Hem üyeye hem yorum yapanlara çok fena sitem etmişti.
Sanırım bir tek ben gördüm çünkü konu anında uçmuştu:)

Bende öyle bir konu okumuştum, aynı konumu acaba?
Konu sahibinin eşi epey saydırmıştı.
Herkes adama söylenirken konu sahibi gelip eşini savunmuştu

ben konun içeriklerini değiştirebildiğimizi biliyorum hatta bazısı siliyor ceza alıyor ama başlık değiştirmeyi ilk defa duydum.

evet canım konu içeriği değişbiliyoruz biz ama başlığı yönetimdekiler değişir de sanmıyorum yani böyle başlık yapacaklarını.:26:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…