Septum Deviasyonum var rinoplasti olmaya karar verdim

nigaraygun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
6
0
21
Merhaba herkese ben ince derili bir buruna sahibim. 2 yasımda aldıgım travma yüzünden burnum saga dogru kaymıs durumda bir burun deligimden nefes alamıyorum ve sol burun etlerimde de şişkinlik var. Cogu zaman agzımdan nefes alıyorum. Yan profilimde estetik acıdan hoş degil. Ama beni en cok rahatsız eden on acıdan olan asimetriklik. Sizce kbb mi estetik cerrahamj gitmem lazım? Aslında kapalı teknikle ameliyat olmayı dusunuyordum ama nefes sorunları ve asimetriklik beni dusunduruyor rica etsem doktor onere bilirmisiniz? Dr barıs cakır ve abdulkadir gokseli bula bildim ben

Merhaba,
Kime gidersen git mutlaka o yamuklugun duzelmesi konusunda garanti al. Bazi doktorlar "kikirdak hafizasi" adi altinda sonradan yamulur diyor inanma. Simdiden gecmis olsun. Insallah istedigin gibi olur her sey.

Merhaba,
Kime gidersen git mutlaka o yamuklugun duzelmesi konusunda garanti al. Bazi doktorlar "kikirdak hafizasi" adi altinda sonradan yamulur diyor inanma. Simdiden gecmis olsun. Insallah istedigin gibi olur her sey.
Ben yurtdısında yasıyorum burdakı doktorlar nefes işi hallolur ama dış yamukluga garanti veremeyiz diyorlar elimizden geleni yaparız

Ben KBB ye yaptırdım çok şükür memnunum tam 5 sene oldu . Plastik cerrah önermiyorum

Merhaba,
Ben yurtdısında yasıyorum burdakı doktorlar nefes işi hallolur ama dış yamukluga garanti veremeyiz diyorlar elimizden geleni yaparız
Ben KBB ye yaptırdım çok şükür memnunum tam 5 sene oldu . Plastik cerrah önermiyorum
Rica etsem doktorunuzu soyleye bilir misiniz?

Mutlaka KBB ye gitmelisin.o hatayı ben yaptım ve revizyon olmak zorunda kaldım.revizyonumu KBB uzmanı yaptı.

Plastik cerrah burnumu yamuk asimetrik yaptı.sag taraf çöktü. Nefes alamama sorunu devam ediyor du.yani yapamadılar. Güya profesör du.15 gun önce revizyon olmak zorunda kaldım.ameliyatimi KBB uzmanı yaptı ve bütün problem lerin gitti.cok güzel bir burnum oldu.

O yamukluk bende maalesef düzelmedi kıkırdak tekrar kaydı ne olursa olsun bence en sağlıklısı kendi burnunuz benimde yamukluktan kaynaklı burnum et üretmişti

Rica etsem doktorların ismini soylermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…