kızlar merhaba. burnumun sağ tarafından nefes alamadığım için bir ay içinde falan ameliyat olacağım ama henüz doktorumla detaylı konuşma şansım olmadı. o yüzden size danışmaya geldim.
fiziksel olarak pek sorunlu bi burnum yok aslında. sadece yine sağ tarafta bi çıkıntı var yana doğru. profilden bakıldığında düz gözüküyor burnum ama önden ve çaprazdan (? :44: ) bakıldığında belli oluyor bu çıkıntı. asıl sorunsa asla gözlük takamıyor olmam. allaha şükür gözlerim bozuk değil ama güneş gözlüğü falan kullanamıyorum ve aydınlıktan aşırı rahatsız olan bi insanım. gözlük taktığımda çok ağır geliyor ve asla oturmuyor. tam gözlüğün olması gereken yer sorunlu ve gözlükler havada kalıyor. sinemada 3D gözlük takmak bile sıkıntı.
okuduklarıma göre septoplasti dış görünüşü hiiiç etkilemiyormuş doğru mu? şu çıkık kemikten kurtulurum diye ümit ediyordum ama yanıldım galiba
rinoplasti olmak gerekiyor anladığım kadarıyla ama burun kemiği falan kırılıyormuş sanırım onda, bu problem için de değmez diye düşünüyorum. ne diyorsunuz bu duruma? böyle mi kaldım yani??