Septalı zar

Nur0934

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
5
0
1
31
Merhaba öncelikle acil yardımınızı bekliyorum arkadaşlar, nişanlımla ilk kez birlikte olduk çok acı hissettim ve kanamam çok oldu tam giremedi bile hatta tabi o sırada bende çok kasıldım,daha önce kendime baktığımda iki küçük delik ortasında bir et parçası görmüştüm ilişkimin böyle geçmesinden dolayı araştırdım sanırım septalı zar benimki ve kanamam hala az da olsa devam ediyo lavaboya oturduğumda damla olarak akar halde oluyo neden acaba ağrım azaldı ama kanamanın geçmemesi endilendirdi beni bilgisi olan cevaplayabilirmi

İlişki sonrası baktığımda yine o parça duruyo yani tam açılma olmamış galiba , o kadar kan aktı ama hala mı zarım bozulmamış tam olarak ne oldu hala anlamış değilim

İlişki sonrası baktığımda yine o parça duruyo yani tam açılma olmamış galiba , o kadar kan aktı ama hala mı zarım bozulmamış tam olarak ne oldu hala anlamış değilim
Merhaba, konu ile ilgili cok fazla bilgim yok ancak bazi kadinlarin kizlik zari esnek olabilirken bazilarinin da daha kalin yapida olabilecegini duymustum, bu nedenle henuz yirtilmamis olabilir, yine de mumkunse doktora gorunmenizde fayda var. Bu arada arkadasim da iliskide cok fazla agri yasadigindan bahsetmisti daha once, muayene oldugunda zarinin kapali oldugu, adetinin de bu nedenle cok az geldigini ogrenmisti, ufak bir operasyonla tamamen duzeldi. Simdiden gecmis olsun.

Yani benim adetimde sorun yoktu ama yine de teşekkür ediyorum ufak bi yırtılma var ama etmpatçası da görüyorum tam ne olduğunu anlayamadım ama en azından kanamam yok artık

Ah canım aynısı benim başımda var yeni evliyim ilk gece kanamam baya oldu sonra 3 gün sürdü afedersin ama özellikle lavaboya oturdukça devam etti sonra ara verdik bozulmuştur diye sanıyorduk ikinci ilişkimdede aynı şekilde kanamam oldu yani muhtemelen seninde ikinci de devam edicek gibi duruyor

Yaaa etmesin,lanet bi durum acıdan yaşadığın anı anlayamıyosun çok kötü bü durum

Yaaa etmesin,lanet bi durum acıdan yaşadığın anı anlayamıyosun çok kötü bü durum
Aynen öyle çok kötü ve kan geldikçe insanın psikolojisi bozuluyor. Ama bizim gibi olan çok kişi varmış için rahat olsun anormal bi durum yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…