Merhaba, konu ile ilgili cok fazla bilgim yok ancak bazi kadinlarin kizlik zari esnek olabilirken bazilarinin da daha kalin yapida olabilecegini duymustum, bu nedenle henuz yirtilmamis olabilir, yine de mumkunse doktora gorunmenizde fayda var. Bu arada arkadasim da iliskide cok fazla agri yasadigindan bahsetmisti daha once, muayene oldugunda zarinin kapali oldugu, adetinin de bu nedenle cok az geldigini ogrenmisti, ufak bir operasyonla tamamen duzeldi. Simdiden gecmis olsun.İlişki sonrası baktığımda yine o parça duruyo yani tam açılma olmamış galiba , o kadar kan aktı ama hala mı zarım bozulmamış tam olarak ne oldu hala anlamış değilim
Yani benim adetimde sorun yoktu ama yine de teşekkür ediyorum ufak bi yırtılma var ama etmpatçası da görüyorum tam ne olduğunu anlayamadım ama en azından kanamam yok artıkMerhaba, konu ile ilgili cok fazla bilgim yok ancak bazi kadinlarin kizlik zari esnek olabilirken bazilarinin da daha kalin yapida olabilecegini duymustum, bu nedenle henuz yirtilmamis olabilir, yine de mumkunse doktora gorunmenizde fayda var. Bu arada arkadasim da iliskide cok fazla agri yasadigindan bahsetmisti daha once, muayene oldugunda zarinin kapali oldugu, adetinin de bu nedenle cok az geldigini ogrenmisti, ufak bir operasyonla tamamen duzeldi. Simdiden gecmis olsun.
Aynen öyleYaaa etmesin,lanet bi durum acıdan yaşadığın anı anlayamıyosun çok kötü bü durum
Teşekkür ediyorumAynen öyleçok kötü ve kan geldikçe insanın psikolojisi bozuluyor. Ama bizim gibi olan çok kişi varmış için rahat olsun anormal bi durum yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?