septalı kızlık zarı ve ameliyatı YARDIM İSTİYORUM LÜTFENNNN :(

enns

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
215
66
298
Kızlar Merhaba,
Derdime çare ararken siteyi keşfettim yeni üye oldum. Lütfen banada yardım edermisiniz? Fikirlerinize ihtiyacım var psikolojim bozuldu.
Nişanlımla ilişkiye giremiyoruz. Devlet hastanesinde muayene oldum.Septalı kızlık zarı oldugunu, ameliyat gerektiğini, ameliyat için ve sonrası 3-4 gün belkide daha fazla hastanede yatmam gerektigini söyledi.Özel hastaneler minimum 5.000 tl fiyat verdi. Daha önce bu ameliyatı olan, böyle sorunu olan arkadaşlar yardım edebilir mi ? Nerde oldunuz, kaç paraya oldunuz fikre ihtiyacım var. Ailemin haberi olmadan,dügünden önce olmak istiyorum. Yada olmalımıyım ? İnternette 10 dk süren operasyon yazıyor ama doktorun bana dedikleri daha korkutucuydu.

Ay canm ya çok geçmiş olsun septali kızlık zarı kizlik zarini ortadan ikiye bolen bir et parçası köprü gibi bir şey erkeğin bu engeli geçmesi oldukça zor ve kanamalı olacaktır tek Caren ameliyat gibi.. çok nadir görülen bir şeydir yüzde 1 kişide oluyor mecbur tedavi olan lazm nisanlin ne diyor bu duruma.. Bir de devlet hasta hanesinde kılığına nasıl baktirdin bende baktirabilirmiyim acaba...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım. Çok zor bir durum. Kanamayı fln geçtim. İlişkiye izin vermiyor bikere ne yaparsan yap olmuyor ameliyat olacagımda özeller çok pahalı.Nişanlım allahdan anlayışlı yaklaşıyor yoksa psikolojim hiç düzelmez.Devlet hastanesinde keşke muayene olmasaydım çok hoşlanmadım zaten iki dk soru bile soramıyorsun malum devlet hastanesi. Kızlıga bakarken benim çok acıdı parmaklarını hissettim resmen. Çok önemli degilse bence baktırma

Jinekoloji sayfasının ilk konusu ilk gece ile ilgili olan benim konum canım gidim mi gitmiyimmi bilmiyorum acayip suphedeyim.. Annenden babamdan habersiz ameliyat insanin içi hic rahat olmuyor değil mi.. Bencede devlette olabilirsiniz doktoruna konussaydin nasıl olacağını..

canım okudum problemini ama bunları düşünme yoktur öyle birşey bosunada özel hastaneye para verme,parmak dışında bişi kullanmadıysan onuda çok derine sokmadıysan bişi olmaz. Darbeylede bozulmaz. Gönlünü ferah tut. Zaten kendin bozmuş olsan kanamadan bunu anlardın. Öyle bir şüphen varsa devlette muayene olabilirsin kız oldugunu muhakkak belirt ama...
Bende aileden saklı iş yapıyorum içim rahat degil devlette ameliyat olamıyorum 3-4 gün yatcaksın hastanede dedi.Evlenmeden nasıl yatayım evden nasıl izin alayım

Bebeğim yaa 3 4 gün çok fazlaymis bi kızlık insanin başına ne çok dert acar yarabbim.. Sıkma sende canini canım olmadı nisanlinla anlaşıp evlendikten sonra hasta haneye gitmeyi kabul edecek sonuçta sen hala kizsin ve aileler problem gerçekten söyleyemezsin de sanırım evliliği beklemek gerek canm.. Benim konumda da evet parmak sokmuştum canm kan fln gelmemişti snra bunun yanls olduğunu düşündüm başka turlu yapıyordum ama sert surtundum galiba aci felan olmadı ayağa kalktığında bi sancı girdi... Çok şüpheli bi durum kafami çok lkaristiriyor canm.. Allah yardımcı olur insallah..

Son düzenleme:

Ne zarmış herkesın başına dert... Kan gelmediyse sorun olmaz sürtünmekle hiç bişi olmaz rahat ol. Aynada kendin bakmaya çalış ama çok dikkatlı ol biraz riskli ben ilk bakarken kendime çok tedirgin olmuştum

Aynadan baktm canm ya gidip gelip bakıyorum o kadar yapmıştım benimki halka seklinde olan birazda açıklık var iste inşallah canm yaaa

hımmm korkma bişi yoktur. olsaydı kanardı aynadada dedigim gibi fazla kurcalama ne olur ne olmaz

Ben napcam hic bilmiorum ameliyati uygun plan bi ozel bulup gizli sakli olcam

merhaba size yanlış bilgi vermişler ben septalı kızlık zarı ameliyatı oldum devlet hastanesinde özelde 350 tl istediler devlette ücretsiz ve bir kaç saat kalıp çıkıyorsun hastaneden...sorunuz olursa sorabilirsiniz

ben yaptırdım çokta memnunum evlendim sıkıntı yaşamadım

kahraman maraşlıyım buraya yakın bayanlar bu konuda yardımcı olabilirim isterseniz watsaap dan yazışalım numaranızı bırakın ben sudenaz mail adresim....

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl oldu

Cok basit bi operasyon az bi anestezi ile yapiyorlar
Bende yeni evliyim ilişliye girerken cok ciddi agrı hşssediyodum meğerse septalı kızlık zarıymıs ortadaki et parçasıda kalınmış doktorumda çok basit dedi ama ben cok tırsıyorum yani sonrasında ilişki cok kolay olcagını söyledi gercekten böylemi en azndan siz yaşamıssınız beni aydınlatırsınız

kesinlikle çok basit bi operasyon ama septalı olduğunda tam ilişki mümkün değil ki aldırmalısınız sonrasında hiç ağrınız olmicak emin olun

kesinlikle çok basit bi operasyon ama septalı olduğunda tam ilişki mümkün değil ki aldırmalısınız sonrasında hiç ağrınız olmicak emin olun
Aldırdım ama heüz ilişkiye giremedim cesaretim kırıldı garip bi sekilde cok korkar oldum neden bilmiyoeum

Aldırdım ama heüz ilişkiye giremedim cesaretim kırıldı garip bi sekilde cok korkar oldum neden bilmiyoeum
ilk başta kötü deneyim yaşamanızdan olmuştur korkmayın kegel egzersizlerini yapmadıysanız yapın inanın kendinize gerçekten sonradan bumuymuş diceksiniz sorunuz olursa yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…