• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sephora

callidora

Μια φορά μ
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
297
0
46
İstanbul
Merhaba bayanlar,
Acaba aranızda Sephora kullanmış olanlar var mı? Ben Astoria'daki mağazasına gidip oje almayı düşünüyorum ancak kararsızım.
Kaliteli midir? Nasıldır? Bir de acaba Sephora mı yoksa Sephora by OPI mi daha iyidir?

$OPI daha iyi tabi, çünkü opi yapıyor. türkiye'de var mı $OPI?

Sephora mağazalarında varmış galiba, 23TL civarında fiyatlarla. Şaşkınbakkal'da Sephora var bir de Astoria'da varmış sanırım. En kısa zamanda gidip bakacağım ben. Hatta OPI'ler de Sephora'larda satılıyormuş diye bir dedikodu duydum...süprizzzzz

Sephora mağazalarında varmış galiba, 23TL civarında fiyatlarla. Şaşkınbakkal'da Sephora var bir de Astoria'da varmış sanırım. En kısa zamanda gidip bakacağım ben. Hatta OPI'ler de Sephora'larda satılıyormuş diye bir dedikodu duydum...süprizzzzz

Aa ben de Astoria'dakine bakayim madem yarin =)

tabi ki =))) istedigin bir renk var mi? ben rumba romance cok istiyorum ama gelmemistir kesin...

aslında özel bir renk aradığım yok ama OPI YDKJ ya da ona en yakın renk çok arıyorum. Benzer tonlarda "taupe" renkler flormarda filan da var ama YDKJ daha koyu o nedenle daha çok seviyorum onu. Valla benzer renk varsa bana bildirirsen çooooooook makbule geçer valla opuyorumnanaktan Bu arada blogunu okudum, nice senelere yavuklunla sana aklinialirimsmile

Ben fondoten ve göz kalemini kullanıyorum, ojesini duymadım hiç, kalite olarak kötü değiller, memnunum:7:

Back