• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sephora ürünleri kullanıcı tecrübeleri

cadillac48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
25
0
36
İstanbul
Ben sephora marka ruj, allık, maskara, göz kalemi, concealer bir çok ürününü severek kullanıyorum, göz ve dudak makyajı yaptığım için diğer ürünlerini denemedim, ama kullandıklarımdan çok memnunum. Ruj takıntım olduğu için birçok markanın rujunu denedim ama yoğunluğu kıvamı rengi yumuşaklığı en güzeli sephora idi, kesinlikle tavsiye ediyorum, kullanan başka arkadaşlar varsa onların da tavsiyelerini almak isterim.

Bende de tombik bi rimeli var oda uzun kirpik isteyenler için güzel bi ürün :61:

Sephora'nın çift fazlı göz makyajı temizleyicisi fena değildir.(Lancome bi-facil kadar olamaz tabi)
ve paletleri çok kullanışlı pek çok renkte far allık ve ruju bir arada bulabiliyorsun.En son aldığımın yanında taşımak için minik bir kutusu da var.6 far, 1 allık ve 1 gloss sığıyor içine.Çantada da taşıyabilmek iyi oluyor.
Allık fırçalarını da seviyorum.:16:

Ben en son dudak parlatıcısını aldım, çok güzel bir kıvamı var ve pırıltısı gloss bir ürün olmasına rağmen çabuk kaybolmuyor, sürekli tazelenmesi gerekmiyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.

bende sephora farlarından çok memnunum. Rujunu denemedim, ama iyi şeyler yazılmış, en kısa sürede denicem. birde banyo ürünleri vardı, duş jeli falan, renkli renkli onlar güzel görünüyor çok. kullanan var mı? yassı yuvarlak ambalajlarda hani?

hanımlar ben işim gereği sürekli makyaj tazelemek zorundayım. ama çok zaman ayıramayacak kadar da yoğun geçer iş saatlerimiz. işe giderken özene bezene sürdüğüm farım, eye linerim, fondötenim ve allığım bir süre sonra solardı ta ki sephoranın makyaj sabitleyici spreyini bulana kadar. makyajdan sonra yüzüme bir kaç fıs fıs sıkıyorum ve gün boyunca bir daha aynaya bakmıyorum. mac' e göre de daha ucuz ama etkisi aynı.

ben body shop ürünlerini de tavsiye ederim özellikle rujları çok doğal duruyor ve kaliteli. bugüne kadar body shopın pudra allık gözaltı kapatıcısı ve rujunu kullandım. sadece allık çok yoğun renk vermedi (belki de renk seçimim yanlış oldu bilemiyorum) onun dışındakilerden hiç şikayetim olmadi..

ben pudrasını ve göz altı kapatıcısını kullanıyorum çok memnunum allığıda var ama renk olarak yanlış bir tercih yaptım sanırım:)

Sephora'nın Taksim şubesi kadar başka güzel, rahat bi mağazası yoktur herhalde. En basiti Bakırköy'de mağazadan girer girmez peşinize bi eleman adeta 'yapışır' Sözde yardımcı olmak için oradadır ama inanın ben çoğu zaman bundan rahatsız olup, istediğim şeyleri alamadan çıkmışımdır. Oysa Taksim hiç öyle mii! Bugün bi kez daha gittim, istediğim herşeyi deneyebildim. Bi ara bi bayan uğradı yanıma yardıma ihtiyacınız var mı dedi, teşekkür ettim ve gitti. Kısacası orada çok mutlu oluyorum çookk...

Kızlar Sephoranın rouge cream ruj serisi nasıl?bi renk var bayıldım ama kalıcılığı ve dokusu iyimidir emin olamıyorum,daha önce hiç kullanmadım

Sephora'nin seftali rengi alligini kullaniyorum. Pigmenti cok degil, ama memnunum yine.

Sephorayla aşk nefret ilişkisi yaşıyorum :) bazı ürünlerini çok seviyorum bazılarını hiç sevmiyorum.Aldığım 3 çeşit glosstan ikisini seviyorum biri çok kötüydü.Maskaraları güzel.Rujlarını da beğeniyorum.Fondotenli pudrasını kuru-normal ciltlere tavsiye ederim harika bi pudra tabi fiyatına kıyasla :) farları da güzel amaa far paletlerinde kaliteyi bozuyorlar.Çift taraflı fırçalar çok güzeller çok kullanışlılar deneyin derim :) şu an aklıma gelmiyor hepsi ama bloguma beklerim :) vanilyayagmuru.blogspot.com :42:

Back