Bebek İkinci El Sepet beşik - Baby Tech sultan

btloz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
54
11
38
Arkadaşlar bebeğim için bu Beşikten arıyorum. İzmirde ikamet ediyorum. Izmir den Elinde olup satmayı düşünenler fiyatları ile beraber yazabilirler mi?

* Kullanan arkadaşlar ürünle ilgili yorum da yapabilir. Pek bilgim yok kullanışli mi? Birde alırken neye dikkat etmem gerekiyor?

Bursa dan düşünürseniz var.tahteravalli marka Atlas beşik. 300 tl.tertemiz.kendi evimizde 2 ay kullanınız dik.Anneanne de sadece gündüzleri 2 ay kullanıldı. Çok güzel bir beşik. Hiç ses çıkmıyor sallarken.sabit olmasi için ayarlarına var.bizsadece yan koruma ve yatak sungerini kullandık. .kalan uyku setinin parçaları hiç kullanılmadı ama ben yıkayıp. Tekrar poşet kaldırdım.

Ürün Tanımı:
  • Kayın ağacı kontrplağından üretilmiş portatif tekerlekli sallanabilir bebek sepeti.
  • Yeni doğmuş bebeklerde 0-12 ay arasında kullanım için uygundur.
  • Doğum sonrasında bebeklerin yoğun bakıma ihtiyaçı olduğu dönemde, bebeklerin ebeveynlerinin yanında yatmasını sağlayan, sallanabilir ve tekerlekleri sayesinde hareket ettirilebilir bebek sepeti.

Malzeme Tanımları:
    Ahşap: Kayın Ağacı Kontrplağı
    Kontrplak: Sağlıklı ve sık dokulu tomrukların, son teknoloji ürünü makinelerde soyulma tekniği ile elde edilen ince ağaç katmanlarının lifleri ters olarak (suyuna ve sokrasına) ince ağaç katmanları (papel) halinde, istenen kalınlıkta ve kullanım amacına uygun tutkalla yüksek basınç altında preslenerek üretilir.
  • Bu üretim aşamaları ürünün, kullanım zamanının uzaması ve dayanıklılığını birkaç kat daha arttırmaktadır.
    Tekstil: Mikrofiber HighTeCH Kumaş (OekoTex Standart 100 Belgeli)
    Boya: AkzoNobel - E0 standartında kurşun içermeyen boya

Kullanım Özellikleri:
  • Rulmanlı sallanma mekanizması (Minimum salınım sesi)
  • Sabitlenme özelliği
  • Arka ayaklardaki tekerlekler ile hareket kolaylığı
  • Dengesi ayarlanabilen ön ayaklar
  • Sinek ve haşerelere karşı cibinlik koruması
  • Sökülüp farklı mekanlara taşınabilme kolaylığı

Eklentiler

• 20160228_122849.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2016-02-28-12-28-07.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 56
Bursa nakliye açısından sıkıntılı olur benim için. Yine de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…