- 21 Ocak 2009
- 343
- 73
- 643
Merhaba ablalar
Burda yazılanlar çok dikkatimi çekti.Ben şeker hastasıyım saçlarım seyrek hep topluyorum.Sanırım takma kahkül hem değişiklik katıp hem anlı kapıyor. Gerçek saç olan 125 lira fakat ben öğrenciyim ve çalışmıyorum bu kadar para veremem
( üstelik çok istiyorum. Bugün pazarda sordum 25 lira dedi sanırım sentetik çok da güzel gözüküyordu deride vardı üstnde gerçek gibi çok makul geldi ama deneyemedim annem karşı çıktı... Almayı düşünüyorum. Kullananlar memnun mu ? Temizlenmesi nasıl oluyor sonra bozuluyor mu beni bi kaç ay götürse yeter memnun kalırsam çalıştığım da gerçek saç alacağım deneyimi olan yazabilir mi? pek inceleyemesemde sentetikliği pek belli değildi . Sanırım hastalıklarla imtihan ediliyorum ![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Burda yazılanlar çok dikkatimi çekti.Ben şeker hastasıyım saçlarım seyrek hep topluyorum.Sanırım takma kahkül hem değişiklik katıp hem anlı kapıyor. Gerçek saç olan 125 lira fakat ben öğrenciyim ve çalışmıyorum bu kadar para veremem
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)