Sensin Terörist!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Can Dündar

“Yaratılanı Yaradan’dan ötürü seviyor”du sözde...
Palavra!
Hele bir yol inşaatına karşı çık da gör...
Maske anında düşüyor. Dil çatallaşıyor.
Yeni damga:
“Ateist.”
ODTܒlüler, on binlerce öğrencinin emeği, on yılların sabrıyla büyütülmüş güzelim ormanın katledilip yerine yol yapılmasına karşı çıktı ya...
“Yolu bu solculara rağmen, o ateistlere rağmen yaptık” diyor Hünkâr... Nefret söylemiyle bağırıyor:
“Bunlar terörist, bunlar ateist”...
Bir ODTܒlü olarak kendisine aynen iade ediyorum:
Sensin terörist!
Ağacı büyüten biziz, kesen sen...
Talana “Dur” diyen biziz, yol veren sen...
Hukuku müdafaa eden biziz, katleden sen...
Gençleri kurşunlayan polise “Kıymayın” diye feryat eden biziz, onları “Destan yazdılar” diye öven sen...
Zulmün kabardığında camiye sığınan biziz, sığınanları “İçki içtiler” yalanıyla lanetleyen sen...
Hırsızı takip eden biziz, takdir eden sen...
Evladımıza “Haramdan uzak dur” diyen biziz, “Evdeki dolarları sıfırla” talimatı veren sen...
İnsanı insan olduğu için, ayrım gözetmeksizin seven biziz, muhaliflerine “Ateist” diye, “çocuksuz” diye hakaret eden sen...
Hal böyleyken, biz “ateist”iz, mümin sen; öyle mi?
Aynı şeylere inanmadığımıza şükrediyor insan...
Bir teşekkür
Atatürk
’ten başlayarak çocuğu olmayan veya çocuklarına, akrabalarına hırsızlık yaptırmayan, iktidar olmuş tüm liderlere, İsmet İnönü’ye, Bülent Ecevit’e, Deniz Baykal’a, Erdal İnönü’ye, İsmail Cem’e, Fahri Korutürk’e, Ahmet NecdetSezer’e, Kemal Kılıçdaroğlu’na ve adını sayamadığım diğerlerine saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.
“Yeni çocuklar”ı gördükten sonra, kıymetiniz bir kat daha arttı gözümüzde...

Ağzına sağlık ne güzel yazmış.Paylaşım için teşekkürler Oky.

yazıya bak igrenç tek kelimeyle.

allahhhhhh sizlere sizin gibi düşünenlere hiç bir zaman fırsat vermesin inşalllah.

sen çamur atarsın biz dua ederiz.

gezi zekalının biri demişki ekonominin çökmesini bekliyelim başka çare yok bunu başımızdan atmak için. düşünceye bakın mantıga bakın. tam solcu mantığı. sizler hiç değişmediniz değişmezsiniz de. 1980 de ve 2014 solcuların tipleri aynı . daha çok beklersiniz ekonominin çökmesini. inşallah sizin ekonominiz çöker

Seçimler öncesi siyaset bölümünün çok karışacağını biliyordum, ne yorumlar ne yorumlardaki aşağılamalar şaşırtmıyor, iktidara oy vereceğini söyleyenlere laf atılır, muhalefete oy vereceklere laf atılır, seçime girecek partilerin projelerinden bahsetmelerini ne kadar arzu ederdim ama malesef onun yerine kasetler, evladı yok anlamaz vs vs sözler zikredilip duruyor.

Bu ülkeyi seven sapsade bir vatandaş, Allah'ın kulu olarak kahroluyorum.

Bir Allah'ın kulu, bir vatandaşta demiyor ki Ey partiler, Ey siyasiler bırakın birbirinizi de, bize projelerinizden bahsedin, ben kuracağınız fabrikaları, çocukların eğitimi, açlık, istihdam, ucuz elektrik, su, ucuz yakacak, 3 liraya yediğim patatesin ne zaman 50 kuruşa düşeceğini duymak istiyorum.

Ey siyasiler,
yıllarca ötekileştirildiğimiz için bedel ödemedik mi? Bir tarafta Adnan Menderes, diğer tarafta Deniz Gezmiş asılmadı mı? Bana ordan burdan bahsediyorsunuz, bugün özelleştirilmiş fabrikalar bu ülke yatırım yapılmayacak kadar riskli denip kapatılsa, çoğu yabancı ortaklı şirketler ülkemizden gitse beni istihdam edeceğin fabrikan var mı? Yerli hayvanımız kalmadı, tarlaya ektiğim tohum bile ithal, temel gıdalarımızı ithal edemezsek ekebileceğimiz tohumumuz var mı?

Heryer beton yığını oldu, nefes alacak ormanımız var mı? Derelerimiz, göllerimiz kurudu, dağ taş santral oldu, içecek suyumuz, ekecek tarlamız var mı?

Borsada çoğu yatırımcı yabancı, ülkede kaos çıksa,yabancı sermaye güvenli limanlara yelken açsa, bu depremi göğüsleyecek kudretin var mı?

Ülke sağcı solcu, baş örtülü baş örtüsüz, imanlı imansız, doğulu batılı diye bölünüyor, bizi tekrar bir araya getirecek gücünüz var mı?

Bana bunlardan bahsedin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…