- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Kız bende börekli tatlılı menü bekledim.. iyi işte hatta azMenümü vereyim bende
Sabah 11 misafirim vardı
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Az domates az salatalık
Bir çatal çökelek
Şekersiz çay
Ara 1 bir dilim elma bir havuç üç beş fındık badem çiğ
Akşam 5.30
Bir bardak şekersiz çay
Bir küçük dilim ekmek çökelek domates
Su 2 litre
Spor yok yürüyüşe çıktım ama bacağım fena geri geldim
Özür dilerim kızlar bende böyle olsun istemiyorum motivasyonunuzu düşürüyorsam gidebilirim ama gerçekten iyi değilim artık bir yerim ağrıyor demek istemiyorum ben söylendikçe sizi de etkiliyorum farkındayım ne deseniz haklisiniz
En azından sizi etkilemem canım çok sıkılıyor benim yüzünden herkesin motivasyonu dusuyor
Afiyet olsun canim.diyete basladigimdan beri tatli yemedim bana da iyi geldi :)matematik61 senin tatlıyı yaptım canım bu gece yemedim ben yarın yicem eşime yedirdim bayıldı tekrar teşekkür ederim valla böyle tarifleri hemen paylaşın kızlar
Kpss mi hazırlanıyorsunBende ders çalışıyordum ama küçük hasta öksürmekten uyuyamadı sürekli bölünüyor çalışmam.. uykum var üniteyi bitirim çocuğu uyutim uyucam inş..
Yok cnm aöf çocuk gelişimi 2.sınıf.. finallere hazırlanıyorum.. 2 çocuktan sonra üni okuyorum..Kpss mi hazırlanıyorsun
Oooo harikasın gerçekten ya Allah zihin açıklığı versinYok cnm aöf çocuk gelişimi 2.sınıf.. finallere hazırlanıyorum.. 2 çocuktan sonra üni okuyorum..
Saol cnm.. oğlan bi uyumadı gece öksürmekten.. çok zor çalıştım.. 2ye geliyordu uyudum :))Oooo harikasın gerçekten ya Allah zihin açıklığı versin
Zaman cabuk geciyo :) gulbem.seni menulerin ve hareketin iyi ama suyu az iciyorsun gülüm artirnaya calis onu.Kızlar günaydın bu ara da 112 gün diyo Doğuma kalan süre 4 aydan az kalmış zaman be hızlı dübyorgunluktan uyuyup kalmışım dün de 8 bin adım atmışım
Çok geçmiş olsun gece ben de aynı öksürükten uyuyamadımSaol cnm.. oğlan bi uyumadı gece öksürmekten.. çok zor çalıştım.. 2ye geliyordu uyudum :))
Sen çalışıyor muydun öğrenci misin??
Maşallah az kalmış valla Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar günaydın bu ara da 112 gün diyo Doğuma kalan süre 4 aydan az kalmış zaman be hızlı dübyorgunluktan uyuyup kalmışım dün de 8 bin adım atmışım
Vay be gülbem.. daha dün hamileyim demiştin :))Kızlar günaydın bu ara da 112 gün diyo Doğuma kalan süre 4 aydan az kalmış zaman be hızlı dübyorgunluktan uyuyup kalmışım dün de 8 bin adım atmışım
Bitirsin inş.. bölüm ne??Çok geçmiş olsun gece ben de aynı öksürükten uyuyamadım
Öğrenciyim bitirme projem var şu an 2 tane de dersim evdeyim yani genelde bir de kpss hazırlanıyorum
Maşallah az kalmış valla Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Inşallahhhh..Bitirsin inş.. bölüm ne??
Vayyyy... maşallahInşallahhhh..
Makine Mühendisliği
Ankaradayım :) sen nerdesinVayyyy... maşallahhangi şehirdeydin cnm sen??
Ben hataydan :))Ankaradayım :) sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?