- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Patatesli havuc yemegi mii uzerine bulgur pilavi miiiUyanır uyanmaz 1 incir yarım ceviz 1 lt su..
Kahvaltı 12de..
2 yumurta ve çeyrek patatesle patatesli yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir
Ara
Çay ile incir
Akşam 18.45te..
1 kepçe patatesli havuç yemeği
1 servis kaşığı mercimekli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Akşam 10 gibi sütlü kahve yaparım bide incir yerim
Cok guzel canimSabah 10:30 biraz lor peyniri iki lokma menemen bir dilim tb ekmegi 3 zeytin
Ara bir kayisi bir bardak ayran
Aksam 18:00 bir tabak kabak yemegi bir kasik bulgur yogurt
Su 2 litre
Suyu artir gulbeeeee aralarda kuruyemis cig badem fln yersen susatir seniSlm kızlar biraz önce yolcu ettim misafirleri çok yorumdum
Uyanınca aç karna 2 bardak su
1 mandalina
Sabah 12.00 beklerkenöğlen oldu
Biraz menemen
1 dilim tbe
İşraret parmağım kadar simit
1 parça peynir
Ara Türk kahvesi
Yanında 4 tane içi fındık dışı bitter çikolata leblebi kadardı büyüklüğü
Akşam 19.00
1 kase Ezo gelin
1 pide kıymalı kaşarlı küçük boy
Ayran
Karnım davul gibi oldu cidden
Su 2lt
Cok gecmis olsun canim menu iyi.Demek m beden buyuk geldiKızlar inanılmaz hastayım günüm rezil oldu resmen salona filsn da gidemedim iyice mahvoldum 2 gün kendimi eve kapatıcam gerçi bugün kısa kazak aldım belimde boyu ama m beden çok çok büyük geldi yarın gidip onu değiştirmem lazım onun dışında 2 gün eve kapatıyorum kendimi
100 dakika yürüyüş
14x3 plates topu ile iç bacak
12x4 squat
14x3 plates lastiği ile yana bacak açma
12x3 triceps
14x3 dumbell curl
14x3 pull down
Sabah
3 yulaflı krep
20 gr peynir
1 dilim greyfurt
1 biber
Yarım domates
Yarım salatalık
Hindi salam
Çay
Ara
5 gr bitter fındıklı
170 ml sütle Nescafe
Öğle
Etli salata
Çay
Akşam
Şampiyon ekmek
Sade nescafe
Alınan 710 kcal
Yakılan 380 kcal
B bilinmeyenkullaniciValla sen aslansindir yaziyodum sildim dedim muneccimlige gerek yok
Kuru kayisi hurma incir den toplam 10 tane kafana gore yikayip dograyip yaklasik yarim cay bardagi sute koyuyosun yumusasinlar diye.tamamen ortmedim uzerlerini yaridan biraz fazla sutun icindeydiler.Yumusadiktan sonra rondoda eziyosun.icine 1 cay bardagi kirilmis kuruyemis (cig findik badem ceviz..) ekliyosun 1 yk da kakao.karistirip top top yapiyosun.Disini kirilmis findik hindistan cevizi kakao veya tarcina buluyosum zevkine gore.biraz da dolapta bekleyiyosun.benimkiler aksamdan beri dolaptaydi.
Bizim takimda gormustum tatli istegi cok oluyo bu ara fazla meyve yemeye basladim.bundan toplam 14 tane cikti yani 1 tanesinin icinde 1 tane bile meyve yok.sutun yanina 2 tane yedim.
Gecmis olsun canmBoğazım iyileşmedi öksürük krizi tutuyor sürekli konuşamıyorum bile biriyle karşılıklı
Sanırım sinüzit filan ya işe yaramadı zencefillerZencefilli ayva iyi geliyor diye biliyorum bir dene istersen
Kızlar ben çay dışında olan net su miktarını yazıyorum onlarla zaten 3 ü buluyor o yüzden vücut gerek duymuyor sanırım
Teşekkür ederim s giyiyorum zaten normalde ama m beden çok beğendim tayt la bol giyerim diye aldım ama olmadı işte üzüldümMenüleri kaptim geldim
Patatesli havuc yemegi mii uzerine bulgur pilavi miiikarbon komasına gircen kiz havucun pismisi zaten olmamasi gerek bi de pattisle yemissin
Cok guzel canim
Suyu artir gulbeeeee aralarda kuruyemis cig badem fln yersen susatir seni
Cok gecmis olsun canim menu iyi.Demek m beden buyuk geldi
Allahım harika harika harika gece gece canım çekti kuru incir alıp hem bunu hem de uyutmayı yapmam lazım ayrı ayrı zamanlarda
Teşekkür. EderimmmmGecmis olsun canm
Çay açık olduğu sürece sınır koymuyorlar çay ıhlamur içiyorum aralardaSanırım sinüzit filan ya işe yaramadı zencefiller
Hamilelikte çay serbest mi
Teşekkür ederim s giyiyorum zaten normalde ama m beden çok beğendim tayt la bol giyerim diye aldım ama olmadı işte üzüldüm
Allahım harika harika harika gece gece canım çekti kuru incir alıp hem bunu hem de uyutmayı yapmam lazım ayrı ayrı zamanlarda
Teşekkür. Ederimmmm
Akşam gelmedi galiba@tuzsuz_ruh geldi mi bu aksam
Menü verdi de kacirdim mi acaba kafam cok dolu bazen okuyamamis oluyorumAkşam gelmedi galiba
22.3Kızlar sizde hesaplasanıza :))
Yaa sen benden nasıl zayıf çıkarsın :))
Bende derse gidicem de şu salak fazilet e takıldım :))Kızlar hadi öptüm iyi geceler bikaç işim var onları halledeyim öptüm
Kovun beni takımdan@tuzsuz_ruh ihmal ediyorsun ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?