Sensin ŞİŞKO

Menumu vereyim

Sabah 13.00
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 16.00
1 bardak süt
2 tane diyet tatlisi(burdaki hurmali tarif)

Aksam 17.30
1 tabak taze fasulye
Az salata

Su 2lt bitti
Hurmalı tarifi istiyorummmm
Menü çok güzel afiyet olsun
Ben menüyü beğenmedim açıkçası patates var başja karbonlar var incir 1 porsiyon meyve yerine geçiyor sen 3 porsiyon meyve yemiş oluyorsun ve akşam 10da hem incir hem sütlü kahve bence içme ve yeme derim
Sabah 10:30 biraz lor peyniri iki lokma menemen bir dilim tb ekmegi 3 zeytin
Ara bir kayisi bir bardak ayran
Aksam 18:00 bir tabak kabak yemegi bir kasik bulgur yogurt
Su 2 litre
Menü güzel canım afiyet olsun

Son düzenleme:
Ben her gün en az 2 tane incir yiyorum.. baya bi zamandır akşam 10da sütlü kahveyi de içiyorum cnm.. çünkü akşam yemeğini 5-7 arası yiyorum.. geceleri ders çalışıyorum.. 2 gibi fln uyuyorum akşam sütle incir yemesem eğer gece açlıktan duramam

Akşam yemeği için haklısın.. kendime ayrı yemek yapamadım.. bende 1 kepçe ile dengelemeye çalıştım

Açıkçası incir gece gece çok ağır onun yerine ceviz veya fındık badem vs yiyebilirsin az miktarda. Diyetisyen ler bile incir 1 tane veriyor ya da incir varsa zaten meyve vermiyorlar filan

Açıkçası incir gece gece çok ağır onun yerine ceviz veya fındık badem vs yiyebilirsin az miktarda. Diyetisyen ler bile incir 1 tane veriyor ya da incir varsa zaten meyve vermiyorlar filan
Canım hani şu incir kürü varya onu yapıyorum aslında.. ama akşamları zeytin yemiyorum..

Yani insan aylarca diyet yapıp hala adapte olamaz mı? Menülerde krakerler börekler havada uçuşuyor. Cuma gelse de mezun olsam takım daha çok asabımı bozuyor bana destek olacağına
Hedefi kaç olarak koymuştun ki?? Cnm gel sor miu ya.. senim gibi iradeli birini havada karada kapar o.. ayıp olur mu diye düşünme..

Hedefi kaç olarak koymuştun ki?? Cnm gel sor miu ya.. senim gibi iradeli birini havada karada kapar o.. ayıp olur mu diye düşünme..
Kaptan izinli şu an onun dönmesini bekliyorum takım çok boş o gelsin onunla konuşurum bi başja takıma transferi. Hedef 57 ama 94 ile başladığım için yüzde 80i sağlıyorum haftaya

Boğazım iyileşmedi öksürük krizi tutuyor sürekli konuşamıyorum bile biriyle karşılıklı
Zencefilli ayva iyi geliyor diye biliyorum bir dene istersen
Kızlar ben çay dışında olan net su miktarını yazıyorum onlarla zaten 3 ü buluyor o yüzden vücut gerek duymuyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…