- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Hurmalı tarifi istiyorummmmMenumu vereyim
Sabah 13.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.00
1 bardak süt
2 tane diyet tatlisi(burdaki hurmali tarif)
Aksam 17.30
1 tabak taze fasulye
Az salata
Su 2lt bitti
Menü çok güzel afiyet olsunSabah 7:30 2 kayısı bol su
Kahvaltı 10 1 yumurta beyazi, 1 yumurtalı taze soğanlı omlet 20 gr peynir 30 gr ekmek ( ya bu ev yapımı ekmek çok ağır basıyor görseniz tam iki yudumluk :)) domates, salatalık
12 çeyrek ayva
15 1 kase yoğurt
18 2 kepçe tarhana çorbası, 2 kaşık fırın poşetinde pişmiş kereviz üstüne 2 kaşık yoğurt
Ben menüyü beğenmedim açıkçası patates var başja karbonlar var incir 1 porsiyon meyve yerine geçiyor sen 3 porsiyon meyve yemiş oluyorsun ve akşam 10da hem incir hem sütlü kahve bence içme ve yeme derimUyanır uyanmaz 1 incir yarım ceviz 1 lt su..
Kahvaltı 12de..
2 yumurta ve çeyrek patatesle patatesli yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
Peynir
Ara
Çay ile incir
Akşam 18.45te..
1 kepçe patatesli havuç yemeği
1 servis kaşığı mercimekli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Akşam 10 gibi sütlü kahve yaparım bide incir yerim
Menü güzel canım afiyet olsunSabah 10:30 biraz lor peyniri iki lokma menemen bir dilim tb ekmegi 3 zeytin
Ara bir kayisi bir bardak ayran
Aksam 18:00 bir tabak kabak yemegi bir kasik bulgur yogurt
Su 2 litre
Ben her gün en az 2 tane incir yiyorum.. baya bi zamandır akşam 10da sütlü kahveyi de içiyorum cnm.. çünkü akşam yemeğini 5-7 arası yiyorum.. geceleri ders çalışıyorum.. 2 gibi fln uyuyorum akşam sütle incir yemesem eğer gece açlıktan duramamHurmalı tarifi istiyorummmm
Menü çok güzel afiyet olsun
Ben menüyü beğenmedim açıkçası patates var başja karbonlar var incir 1 porsiyon meyve yerine geçiyor sen 3 porsiyon meyve yemiş oluyorsun ve akşam 10da hem incir hem sütlü kahve bence içme ve yeme derim
Menü güzel canım afiyet olsun
Açıkçası incir gece gece çok ağır onun yerine ceviz veya fındık badem vs yiyebilirsin az miktarda. Diyetisyen ler bile incir 1 tane veriyor ya da incir varsa zaten meyve vermiyorlar filanBen her gün en az 2 tane incir yiyorum.. baya bi zamandır akşam 10da sütlü kahveyi de içiyorum cnm.. çünkü akşam yemeğini 5-7 arası yiyorum.. geceleri ders çalışıyorum.. 2 gibi fln uyuyorum akşam sütle incir yemesem eğer gece açlıktan duramam
Akşam yemeği için haklısın.. kendime ayrı yemek yapamadım.. bende 1 kepçe ile dengelemeye çalıştım
16 aralık cumartesi spor listesi
1.hippotalamus
1mil leslie 30 puan
2.bilinmeyen
100 dakika yürüyüş 200 puan
Bölgesel 50 puan
Toplam 250 puan
Altına ekleyin kızlar
Canım hani şu incir kürü varya onu yapıyorum aslında.. ama akşamları zeytin yemiyorum..Açıkçası incir gece gece çok ağır onun yerine ceviz veya fındık badem vs yiyebilirsin az miktarda. Diyetisyen ler bile incir 1 tane veriyor ya da incir varsa zaten meyve vermiyorlar filan
Anladım canımCanım hani şu incir kürü varya onu yapıyorum aslında.. ama akşamları zeytin yemiyorum..
Benim çenemle, bahanelerimle yarışamazsınAnladım canım
Yok ya benim takımdakilere çok canım sıkkın oradaki menüleri gördükten sonra 2 tane incir olmuş menüde çok mu asabım bozuldu akşam akşamBenim çenemle, bahanelerimle yarışamazsın
Aa neden ki??Yok ya benim takımdakilere çok canım sıkkın oradaki menüleri gördükten sonra 2 tane incir olmuş menüde çok mu asabım bozuldu akşam akşam
Yani insan aylarca diyet yapıp hala adapte olamaz mı? Menülerde krakerler börekler havada uçuşuyor. Cuma gelse de mezun olsam takım daha çok asabımı bozuyor bana destek olacağınaAa neden ki??
Hedefi kaç olarak koymuştun ki?? Cnm gel sor miu ya.. senim gibi iradeli birini havada karada kapar o.. ayıp olur mu diye düşünme..Yani insan aylarca diyet yapıp hala adapte olamaz mı? Menülerde krakerler börekler havada uçuşuyor. Cuma gelse de mezun olsam takım daha çok asabımı bozuyor bana destek olacağına
Kaptan izinli şu an onun dönmesini bekliyorum takım çok boş o gelsin onunla konuşurum bi başja takıma transferi. Hedef 57 ama 94 ile başladığım için yüzde 80i sağlıyorum haftayaHedefi kaç olarak koymuştun ki?? Cnm gel sor miu ya.. senim gibi iradeli birini havada karada kapar o.. ayıp olur mu diye düşünme..
Pekii hedefin kaç şu an 51 mi??Kaptan izinli şu an onun dönmesini bekliyorum takım çok boş o gelsin onunla konuşurum bi başja takıma transferi. Hedef 57 ama 94 ile başladığım için yüzde 80i sağlıyorum haftaya
51 veya 49 48 arası görünüşüme bağlı açıkçasıPekii hedefin kaç şu an 51 mi??
Ooo.. 49 çok az kızz.. 53 yeter sana :))51 veya 49 48 arası görünüşüme bağlı açıkçası
Dur bakalım nasıl görünecek belki şişman görünürüm o zanan daha zayıflaRIM :)Ooo.. 49 çok az kızz.. 53 yeter sana :))
48 49 da 0 beden olursun51 veya 49 48 arası görünüşüme bağlı açıkçası
İnşallahhhhhhh çok heyecanlıyım o günler içinnnn48 49 da 0 beden olursun
Zencefilli ayva iyi geliyor diye biliyorum bir dene istersenBoğazım iyileşmedi öksürük krizi tutuyor sürekli konuşamıyorum bile biriyle karşılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?