- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Afiyet olsun daaa.. yine süt yoğurt yokMenumu vereyim
Sabah 13.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.00
1 bardak süt
2 tane diyet tatlisi(burdaki hurmali tarif)
Aksam 17.30
1 tabak taze fasulye
Az salata
Su 2lt bitti
Ara ogunumde vat ya kiz sut.yogurt zaten yemem.Afiyet olsun daaa.. yine süt yoğurt yok
Ayy dikkat etmedim:)) akşam yoğurt görmeyince...Ara ogunumde vat ya kiz sut.yogurt zaten yemem.
Menü çok güzel canım am kahvaltı çok geçe kalıyor başın ağrıyordu ondan sanırsamMenumu vereyim
Sabah 13.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.00
1 bardak süt
2 tane diyet tatlisi(burdaki hurmali tarif)
Aksam 17.30
1 tabak taze fasulye
Az salata
Su 2lt bitti
Evet canim ya oglum da 5 bucukta kalkti bi daha 7 bucukta uyudu 8 gibi de annemle esim gitti sonra ben de yatmisim 10da kalktik onu yedir degis fln 12 bucukta geri uyutup oyle kahvalti yaptim.onu uyutmadan yapinca bogazima diziliyo genelde :)Menü çok güzel canım am kahvaltı çok geçe kalıyor başın ağrıyordu ondan sanırsam
Menü cok güzel canımSabah 7:30 2 kayısı bol su
Kahvaltı 10 1 yumurta beyazi, 1 yumurtalı taze soğanlı omlet 20 gr peynir 30 gr ekmek ( ya bu ev yapımı ekmek çok ağır basıyor görseniz tam iki yudumluk :)) domates, salatalık
12 çeyrek ayva
15 1 kase yoğurt
18 2 kepçe tarhana çorbası, 2 kaşık fırın poşetinde pişmiş kereviz üstüne 2 kaşık yoğurt
Menün çok güzel cnm.. gelsin eksiler :))Sabah 7:30 2 kayısı bol su
Kahvaltı 10 1 yumurta beyazi, 1 yumurtalı taze soğanlı omlet 20 gr peynir 30 gr ekmek ( ya bu ev yapımı ekmek çok ağır basıyor görseniz tam iki yudumluk :)) domates, salatalık
12 çeyrek ayva
15 1 kase yoğurt
18 2 kepçe tarhana çorbası, 2 kaşık fırın poşetinde pişmiş kereviz üstüne 2 kaşık yoğurt
Harikasın su dışında süper afiyet olsun yarasın bebişeSlm kızlar biraz önce yolcu ettim misafirleri çok yorumdum
Uyanınca aç karna 2 bardak su
1 mandalina
Sabah 12.00 beklerkenöğlen oldu
Biraz menemen
1 dilim tbe
İşraret parmağım kadar simit
1 parça peynir
Ara Türk kahvesi
Yanında 4 tane içi fındık dışı bitter çikolata leblebi kadardı büyüklüğü
Akşam 19.00
1 kase Ezo gelin
1 pide kıymalı kaşarlı küçük boy
Ayran
Karnım davul gibi oldu cidden
Su 2lt
hayırdır ne hastalığı kuzumHarikasın su dışında süper afiyet olsun yarasın bebişe
Boğazım iyileşmedi öksürük krizi tutuyor sürekli konuşamıyorum bile biriyle karşılıklı
Şampiyon ekmek ne??Kızlar inanılmaz hastayım günüm rezil oldu resmen salona filsn da gidemedim iyice mahvoldum 2 gün kendimi eve kapatıcam gerçi bugün kısa kazak aldım belimde boyu ama m beden çok çok büyük geldi yarın gidip onu değiştirmem lazım onun dışında 2 gün eve kapatıyorum kendimi
100 dakika yürüyüş
14x3 plates topu ile iç bacak
12x4 squat
14x3 plates lastiği ile yana bacak açma
12x3 triceps
14x3 dumbell curl
14x3 pull down
Sabah
3 yulaflı krep
20 gr peynir
1 dilim greyfurt
1 biber
Yarım domates
Yarım salatalık
Hindi salam
Çay
Ara
5 gr bitter fındıklı
170 ml sütle Nescafe
Öğle
Etli salata
Çay
Akşam
Şampiyon ekmek
Sade nescafe
Alınan 710 kcal
Yakılan 380 kcal
Tahıllı kuru meyveli filan besleyici bir ekmek ankara Halk ekmek yapıyor direk gittiğim yerde yiyebileceğim tek o vardıŞampiyon ekmek ne??
Katılıyorum su konusundahippotalamus
Y Yesilelma90
Ak kelebek
B bilinmeyenkullanici
Menüler çok güzel kızlar maşallah
Gülbe suyu nezaman 3 lt yapacaksın canım
Teşekkürler canım benim zaten s giyiyorum ama outlet orası beden beden tek tek ürün var m yi aldım o da büyük epeyB bilinmeyenkullanici geçmiş olsun m beden büyük mü geldi süper haber bu hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?