Sensin ŞİŞKO

Vayy şaka yapıyorsun... benim küçük oğlanda yengeç.. büyük oğlan balık.. eşim diyo yeter artık bıktım yaa... sürekli ağlıyorsunuz napıcam ben sizle :))
Benim esim de yengeç hatta nikahimiz dugunlerimiz hepsi temmuz ayinda

Vayy şaka yapıyorsun... benim küçük oğlanda yengeç.. büyük oğlan balık.. eşim diyo yeter artık bıktım yaa... sürekli ağlıyorsunuz napıcam ben sizle :))
Ahahahahah benden de bikmis durumda eşim oturup ağlasam noldu demez artık bildiği icin

20 temmuz benim 7 temmuz esimin 11 temmuz nikah 21 temmuz bi dugun 25 temmuz diger dugun.Temmuzu komple kutlamayla geciriyoruz

senin burcun ne de bakam.
Aslan 1 Ağustos
Kizlar burdan bi diyet tatli tarifi almistim dun aksam yaptim az once de yedim gayet guzel olmus.hurma incir ve kayisiyla yapmistim biraz karisik olmus bi dahakine 2 cesitle yaparim :)
Tarif vercen mi? :))

Aslan 1 Ağustos

Tarif vercen mi? :))
Valla sen aslansindir yaziyodum sildim dedim muneccimlige gerek yok

Kuru kayisi hurma incir den toplam 10 tane kafana gore yikayip dograyip yaklasik yarim cay bardagi sute koyuyosun yumusasinlar diye.tamamen ortmedim uzerlerini yaridan biraz fazla sutun icindeydiler.Yumusadiktan sonra rondoda eziyosun.icine 1 cay bardagi kirilmis kuruyemis (cig findik badem ceviz..) ekliyosun 1 yk da kakao.karistirip top top yapiyosun.Disini kirilmis findik hindistan cevizi kakao veya tarcina buluyosum zevkine gore.biraz da dolapta bekleyiyosun.benimkiler aksamdan beri dolaptaydi.

Bizim takimda gormustum tatli istegi cok oluyo bu ara fazla meyve yemeye basladim.bundan toplam 14 tane cikti yani 1 tanesinin icinde 1 tane bile meyve yok.sutun yanina 2 tane yedim.

Kızz nerden anlaşılıyor aslan olduğum tarif kulağa güzel geliyo hemen denemelik sağol canım deneyince yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…