- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayy şaka yapıyorsun... benim küçük oğlanda yengeç.. büyük oğlan balık.. eşim diyo yeter artık bıktım yaa... sürekli ağlıyorsunuz napıcam ben sizle :))Ben de yengecim![]()
Benim esim de yengeçVayy şaka yapıyorsun... benim küçük oğlanda yengeç.. büyük oğlan balık.. eşim diyo yeter artık bıktım yaa... sürekli ağlıyorsunuz napıcam ben sizle :))
Ahahahahah benden de bikmis durumda eşim oturup ağlasam noldu demez artık bildiği icinVayy şaka yapıyorsun... benim küçük oğlanda yengeç.. büyük oğlan balık.. eşim diyo yeter artık bıktım yaa... sürekli ağlıyorsunuz napıcam ben sizle :))
20 temmuz benim 7 temmuz esimin 11 temmuz nikah 21 temmuz bi dugun 25 temmuz diger dugun.Temmuzu komple kutlamayla geciriyoruzAaaaaayın kaçı bernosum
![]()
Yengeçler sarmış dört bir yanımı![]()
1 temmuz doğum günüm 4 temmuz nişanımız daha da yok20 temmuz benim 7 temmuz esimin 11 temmuz nikah 21 temmuz bi dugun 25 temmuz diger dugun.Temmuzu komple kutlamayla geciriyoruz
![]()
senin burcun ne de bakam.
Aslan 1 Ağustos20 temmuz benim 7 temmuz esimin 11 temmuz nikah 21 temmuz bi dugun 25 temmuz diger dugun.Temmuzu komple kutlamayla geciriyoruz
![]()
senin burcun ne de bakam.
Tarif vercen mi? :))Kizlar burdan bi diyet tatli tarifi almistim dun aksam yaptim az once de yedim gayet guzel olmus.hurma incir ve kayisiyla yapmistim biraz karisik olmus bi dahakine 2 cesitle yaparim :)
Valla sen aslansindir yaziyodum sildim dedim muneccimlige gerek yokAslan 1 Ağustos
Tarif vercen mi? :))
Kızz nerden anlaşılıyor aslan olduğumValla sen aslansindir yaziyodum sildim dedim muneccimlige gerek yok
Kuru kayisi hurma incir den toplam 10 tane kafana gore yikayip dograyip yaklasik yarim cay bardagi sute koyuyosun yumusasinlar diye.tamamen ortmedim uzerlerini yaridan biraz fazla sutun icindeydiler.Yumusadiktan sonra rondoda eziyosun.icine 1 cay bardagi kirilmis kuruyemis (cig findik badem ceviz..) ekliyosun 1 yk da kakao.karistirip top top yapiyosun.Disini kirilmis findik hindistan cevizi kakao veya tarcina buluyosum zevkine gore.biraz da dolapta bekleyiyosun.benimkiler aksamdan beri dolaptaydi.
Bizim takimda gormustum tatli istegi cok oluyo bu ara fazla meyve yemeye basladim.bundan toplam 14 tane cikti yani 1 tanesinin icinde 1 tane bile meyve yok.sutun yanina 2 tane yedim.
Sorma oyle oldu :) arada kardesimin dogum gunu de car da onu yazmadim.Bi de benim kinamla dogum gunum ayni gundu
Ben begendim epey de tok tutuyo 2 tanesi kesti sutle berabet 3.yu yiyemezdim.Kızz nerden anlaşılıyor aslan olduğumtarif kulağa güzel geliyo hemen denemelik sağol canım deneyince yazarım
Dua et yengeç.. akrep olsa duramazdınYengeçler sarmış dört bir yanımı![]()
Kız bende 3 temmuz oğlum 14 temmuz.. çakma darbeden bi gün önce..1 temmuz doğum günüm 4 temmuz nişanımız daha da yok![]()
Kız 15 gün erken doğaydın yengeçler birliğine katılırdın :))Aslan 1 Ağustos
Tarif vercen mi? :))
15 gune gerek yok 1 hafta erken dogsa yine yengecmis :)Kız 15 gün erken doğaydın yengeçler birliğine katılırdın :))
Kız 15 gün erken doğaydın yengeçler birliğine katılırdın :))
Ozamanlar sezeryan şimdiki gibi çok olsaymış kesin yengeç olurmuşum15 gune gerek yok 1 hafta erken dogsa yine yengecmis :)