Sensin ŞİŞKO

Ben diyet olayından hiç bıkmadım biliyor musun.. süreci uzatmaya asla istemem 1 2 fazladan bir şey yiyip benim derdim hemen verip kurtulmak insanlar e diyet bitmedi mi dediğinde daha yolum uzun demek yerine evet şimdi her şey tamam demek.. zaten diyet bitince de eskiye dönmek yok. O McDonaldslar kızartmalar yağlar cipsler çıktı hayatımdan
164 boyum :)
Cuma nın şerefine yanlış bir düşünce aman diyim
Menün harika adım da harika ama suyu arttı lütfen bebek için
Ayy minik dilim pastami:) boyle seyleri okuyunca kendimi hanzo gbi hissediyorum sahsen ben ideal kiloma gelince bi kova citir tavuk yemeyi planliyorumda
Est. Hanzo lafını duyunca güldüm istemsizce ben sağlıksız şeyler yemek istemiyorum çünkü biliyorum başa dönerim asla asla başa dönmek istemiyorum sağlıklı beslenmeyi çok sevdim zaten
Kızlar kardeşim az önce askere gitti.. sizlerde dua edin sağ salim gider gelir inş..
Ayyy Allahım hayırlı tezkereler nasip etsin ve tez zamanda kavuştursun inşallah. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Nereye gitti

Yeni yatıyorum kızlar çok yoruldum yarına kahvaltıya misafirim çoluk çocuk kalabalık bakalım hazırlık yaptım ama çok yoruldum
Kuzum sen hamis halinle.niye bu ladar yoruyosun ki kendini.1 cesit bisey yapaydin pogaca simit börek alaydin firindan.
Kızlar kardeşim az önce askere gitti.. sizlerde dua edin sağ salim gider gelir inş..
Allah kavustursun canim sag salim gitsin gelsin inşallah senin kardesin de tum ana kuzulari da

Darisi basima ozaman bende severim saglikli beslenmeyi ins amin

Bende yengeç burcuyum.. depresyona girmeye bahaneye gerek mi var :))
Hippo kız zaten anladım kanım ondan kaynadı sana benim arkadaşım kızı var 3 yaşında yengeç bana diyo ki geçen cuma bu sabah uyandiginda depresyonda uyandı bende öyleyim diyorum hau ben sizin depresyonunuza başlıcam yeter artık beni benden aldınız siz diyo kız anası 3 yaşında bezdi kızın melankolisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…